Explore these ideas and more!

Възползвайте се от нашата smart ПРОМОЦИЯ, до края на годината!!! Може да я разгледате на сайта http://www.stoikovstroi.com/en/special-offer.php

Digital 663. Повече сигурност, повече здравина и разбира се ненадминат дизайн

Гаражни врати тип летящо крило са най-честият избор на пазара за гаражна врата. Този тип врати разполагат с проста структура и доказан дизайн, за да се гарантира надеждна работа.

Автоматизация на Промоция

Секционна врата с 60 мм.панел

❄Зимна Промоция ❄ Секционна гаражна врата Wisniowski с размери 2500/2125 мм. i дебелина на панела 40 мм. + Автоматика с 2 броя дистанционни. Панела е на тесни хоризонтални ленти с грапава повърхност. Коефициент на топлопроводимост k = 1.12 [W/m2K] Комфорт и Сигурност с доказано и гарантирано качество! 3 години гаранция на монтажа и 10 години на покритието! Цена: 1250 лв.

Ето и още едно Коледно предложение!!!  Автоматика Motorline за двукрила врата на ПРОМО ЦЕНА от 600 лв. В цената са включени две четириканални дистанционни и комплект фотоклетки. Възползвайте се сега на тел. 02/ 840 60 06 или на e-mail: contacts@stoikovstroi.com

Предлаганите от нас гаражни врати са с изключително качество и функционалност, готови да удовлетворят дори и най-взискателните клиенти. В зависимост от Вашите нужди нашият екип от специалисти е готов да Ви помогне в избора на гаражна врата. За всеки от различните модели предлагаме широка гама от цветове и дървесни декори, аксесоари и автоматика.

Предлаганите от нас противопожарни врати са сертифицирани и отговарят на всички европейски изисквания за пожаробезопастност. Противопожарните врати намират приложение на места където се изисква ограничаване разпространението на огъня с възможност за безопасно напускане на обекта.

Възползвайте се от нашата smart ПРОМОЦИЯ, до края на годината!!!

Pinterest • The world’s catalog of ideas