Pinterest • The world’s catalog of ideas

Explore Weight Loss, Food Psychology, and more!

Ce trebuie sa stim despre dietele de detoxifiere on http://www.fashionlife.ro

Anghinarea e acea leguma bizara, sora buna cu sparanghelul, pe care o cumparam destul de rar ca nu prea stim ce sa facem cu ea. Eu cand vad in supermarket anghinare nu o asociez cu niciun fel de mancare, pentru ca nu stiu sa o gatesc. Cu toate astea, m-am gandit sa ii dau o sansa si sa invat retete cu anghinare, avand in vedere ca are atatea proprietati bune pentru organism.

La capitolul mici plăceri vinovate recunoaştem că ne lăsăm adesea ispitite de… o porţie straşnică de cartofi prăjiţi. Ştim, nu sunt nici cea mai sănătoasă alegere şi nici cea mai dietetică, dar din când în când parcă putem să ne permitem un mic moft culinar. Te învăţăm 5 reţete delicioase şi uşor de preparat pe …

Cum ne sabotăm singuri sănătatea? Deși știm bine ce “ar trebui” să mâncăm, este uneori greu să rezistăm alimentelor care nu ne fac bine și nici nu au vreo valoare nutrițională. Acum, cercetătorii au descoperit cel puțin unul dintre principalele motive pentru care uneori nu avem suficientă voință: stresul. Se pare că atunci când corpul nostru este stresat, mințile noastre tind să funcționeze la un nivel primar, erodând autocontrolul.

Carnetefrom Carnete

Orezul, alimentul complet. 4 metode ca sǎ îl gǎteşti corect

This website has tons of healthy and unique recipes to help lose belly fat and maintain healthy eating habits.

Știm că îți dorești ca trupul tău să aibă proporții ideale. Pentru a știi care sunt dimensiunile tale, trebuie să afli unde și cum se fac măsurătorile în mod corect. Din acest motiv am creat 2 ghiduri de măsurare (pentru femei și pentru bărbați), cu ajutorul cărora va fi foarte simplu să îți monitorizezi evoluția corpului şi să te motivezi pentru a îndeplini obiectivele propuse.

The Budget Dietfrom The Budget Diet

Co-Ops: What are they and are they right for your family?

Food Co-Ops: What are they, and are they right for your family? #frugal

Despre importanţa micului dejun au scris mulţi nutriţionişti. Dar, chiar dacă mulţi dintre noi mâncăm această masă dimineaţa, înainte de a pleca de acasă, puţini ştim ce alimente ar trebui de fapt să consumăm.

Suc verde dr. Oz - Retete culinare - Romanesti si din Bucataria internationala