Discover and save creative ideas

  More to explore:

  Water

  Do You

  Blue

  Kinderpleinen: allemaal filmpjes over water

  2y
  2y Saved to Water
  People also love

  Water

  ▶ Waterkringloop - YouTube

  Water om te leven Neem een duik in de wereld van het water en kom alles te weten over ons kostbare water. Waar komt het vandaan? Hoe wordt het schoongemaakt? Wat zit er allemaal sloot-water? Met veel leuke proefjes! Kortom: een onmisbaar boek voor kinderen die meer over water willen weten. Leeftijd: 7+ Te verkrijgen bij Buitenkinderen.nl!

  Zie hoe water door een plant gaat

  Kinderpleinen water, hier zijn heel veel leuke en interessante ideeën te vinden

  Plons (digitaal prentenboek) Op een zomerse dag neemt Floortje, het varken van boer Van der Pluim, zomaar een duik in de vijver. De ganzen vinden het schandalig.

  Waterspelen met een kikkerbaden

  Schilderen met water op krijtbord

  5 Simple Experiments with Water

  Water Cycle

  20 ways for kids to create, learn, and play with water

  Squeezable colored water play by Teach Preschool

  Water cycle craft

  Uses/Not Uses of Water

  Water PowerPoint

  Neem hiervoor een grote groentepot en verf er golven op. Print een visje of eventueel 2 visjes uit. Kleur deze met vetkrijt en ga eroverheen met ecoline. Lamineer de visjes en knip deze uit. Hang deze aan een draadje in de pot. Doe er een laagje zand en schelpen in. Schrijf een kaartje met bv. Juf of meester, ik voelde me bij jou in de klas, als een vis in het water. Bedankt voor die fijne tijd. Liefs.......

  Zeephoek: vier teiltjes bij de action a 1 euro. Ouders vragen om zeep, afwasmiddel, trechters, wc rollen, etc. mee te nemen. Spelen in de watertafel met zeepjes en lauw warm water is fantastisch. Belletjes blazen met lange rietjes van de action is ook een feest. En grote bellen blazen met trechters een ervaring. Zie ook het filmpje: youtu.be/LLPoBYjUGsY Een modderhoek vinden ze ook erg leuk. Poppen vies maken en daarna wassen kan ook in de zeephoek. Door Ingrid den Hollander, Meppel

  "waterorgel "gemaakt van de zelfde maat glazen flessen, steeds een beetje meer water er in gedaan. afgestemd m.b.v. de blokfluit, zodat er een octaaf ontstaat. Met een houten stokje de flessen"bespelen" ( AnneK)

  How Many Drops of Water Can a Penny Hold? FREEBIE LAB Polarity of water

  Het idee is van confetti....maar is een beetje veranderd; wie heeft bij de finish het meeste water in zijn emmertje?