Pinterest • The world’s catalog of ideas

Explore Wellbeing Food, Well Being, and more!

Sitran trendit: Länsimaisen työn radikaali murros | "Aktivistit ovat reflektoivia intohimotyöntekijöitä. He tietävät keitä ovat ja mitä tahtovat, työtä luonnehtii merkityksellisyys ja halu muuttaa asioita, kuten yhteiskuntaa. Aktivistit työskentelevät innostuen, oppimalla ja verkostoituen eivätkä he ole yksittäisten työnantajien armoilla. Siten aktivistit pääsevät valitsemaan erilaisia työyhteisöjä, rooleja ja projekteja työelämässä."

Stefan Molyneux The Truth About Education ------ Mitä vähemmän regulaatiota ja muuta valtakoneiston puuttumista, sitä parempi, ihmisiä palveleva kehitys, tarjonnan monipuolisuus, valinnanvara, pientoimijoille mahdollisuus toimia ja kokeilla, ja kehitys myös keinoissa ja tavoissa luoda luottamusta (niin, ja hullun edulliset hinnat, sekä rajaton hintahaitari)

How to Order Real Food at Subway - Food Babe ---- pahuutta, jättiteollisuutta, legalismia, raha- ja sotateollisuutta ja saastuttamista suosivasta pakkovalta-, byrokratia-, verotus- ja fiatrahasysteemistä huolimatta yhä useampi valitsee ja onnistuu toimia positiivisesti. Maailma tarjoaa yhä parempia malleja joista ottaa mallia, ja keinoja mitä kopioida.

Shubhendu Sharma: How to grow a tiny forest anywhere Juuri näin! Monikerrosviljely, aina ja kaikkialla. Yhdestä kasvista koostuva monokulttuuri on ihan yhtä hassu, tylsä, luonnonvastainen, vastustuskyvytön, heikko ja biodiversiteettiä tuhoava niin vehnäpellolla kuin puulellossakin. Me ansaitaan aitoa ympäristöä, jossa kasvaa vahvaa ruokaa ja eliöstön rikkautta.

Dr. Mercola Interviews Vani Hari, "The Food Babe" ---- Maailman muuttaminen = ihmisten Valaiseminen, ja inspirointi & varustaminen valaisemaan toisia itsekin. Ja löytämään toisia heränneitä, antoisaan yhteistoimintaan ja hyvän energian kasvattamiseen. Vahvistaa sitä liekkiä, sitä ymmärrystä miksi tämä on tärkeää

Ketteryys ja sattumastrategia: ei pyritäkään kontrolloimaan ympäristöä loppuun saakka, vaan annetaan tilaa nopealle reagoinnille ja sopeutumiselle. Positiiviset sattumat luovat uusia mahdollisuuksia ja näihin voidaan tarttua nopeasti. Hyvistä ja huonoista sattumista opitaan yhtäläisesti ja tällöin koko järjestelmästä tulee kokonaisuutena vahvempi. Markkinataloudelle sattuma tarjoaa uusia mahdollisuuksia ja sen vastustajille siitä tulee pyrkiä eroon. Tämä näkyy meidän lainsäädännössä.

Tehdään Suomesta innostustalouden majakkamaa « Ajattelun ammattilainen ------- Innostukseen liittyy mahdollisuus edetä. Ei pelkästään simuloida tai leikkiä etenemistä lakiviidakon ahtaissa rajoissa ikäänkuin akateemisena koulutehtävänä, vaan saavuttaa ja toteuttaa ihan oikeita unelmia, ottaa ihan oikeita askeleita. Mikään ei tapa innostusta yhtä pahasti kuin satatuhatta rajoituslakia ja kaiken-valmiiksi-tehnyt-systeemi, jossa kukaan ei saisi edes ajatella muuttavansa mitään.

Oletko sinäkin onnellisuudessa epäonnistunut? Positiivinen mielentila, kiitollinen elämänote ja kukoistava onnellisuus ovat nykyajan ydinsanomaa. Onnea myydään autojen, pillereiden, kosmetiikan, vitamiinin ja koulutuksen nimissä. Vielä tämä ja tämä, ja olet saavuttanut vapautesi negatiivisuudesta ja oman osuutesi täydestä onnesta! Mutta miten moni nykyonnellisuudessa epäonnistuukaan – ja aivan hyvä niin. Onnellisuudesta on tullut pakkopaita, joka velvoittaa ylivirittämään mielen...

Ruoantuotannon tulevaisuus tietenkin kolmannessa ulottuvuudessa - perinteisen permakulttuurin ja muun maata kunnioittavan, miljöötä parantavan ja monikäyttöä tukevan monimuotoviljelyn lisäksi; laadukkaalla kauniisti toimivalla tilakokonaisuudella tulee aina olemaan tilausta myös. Kuitenkaan kaikkea kaupungin ruokaa ei tarvitsekaan enää shipata kaukaa, vaan hyvin tuoretta laatua voi saada suoraan mistä vaan missä on seinää.

Edward Snowden's Speech on Moment of Truth ------- Salaustekniikoiden tunteminen alkaa tulla osaksi uudistajien työtä ja huvia.