Pinterest • The world’s catalog of ideas

Explore these ideas and more!

Deze grijze ribstoffen neushoorn heeft een eigenzinnig karakter. Het liefst is hij de hele dag aan het zwemmen en rondstampen en hij is trots op zijn prachtge hoorns. De vacht van deze knuffel is lekker zacht. #jellycat #neushoorn #knuffel #grijs #babykamer #kinderkamer #knuffel #knuffeldier

Geef Bashful blue bunny een dikke knuffel en voel zijn zachte vacht. Deze Jellycat knuffel heeft enorme flaporen. Hij zal graag zitten waar hij wordt geplaatst, de onderkant van het lijfje is gevuld met korreltjes.

Geef deze blossom cream bunny een dikke knuffel en voel zijn zachte vacht. Deze Jellycat knuffel heeft enorme flaporen afgewerkt met bloemetjes. Hij zal graag zitten waar hij wordt geplaatst, de onderkant van het lijfje is gevuld met korreltjes.

from Foursquare

Engeltjes & Draken

Silly Sausage dog van Jellycat. Alleen de naam al! Hilarisch! Wat een ondeugend koppie heeft deze bijzondere rasta teckel.

from Foursquare

Engeltjes & Draken

Zwarte kat Scatty Catty is een ondeugende maar wel een lieve kat van het merk Jellycat. Met zijn grote nieuwsgierige ogen en zijn langwerpige lichaam met grappige dreadlock vachtje is hij zeer geschikt om geknuffeld te worden. Jellycat, zonder twijfel, ’s werelds zachtste knuffels!

Cordy Roy Elephant van Jellycat is een grappige olifant en zijn blauwe corduroy vacht is lekker zacht. Hij zal graag zitten waar hij wordt geplaatst, de onderkant van de knuffel is gevuld met korreltjes.