Pinterest • The world’s catalog of ideas

Explore Oma Weet, Weet Raad, and more!

Zo kom je sneller van je muggenbulten af - Libelle Daily

Wist je dat de schil van een banaan heel erg gezond is en dat je hem kunt gebruiken voor verschillende kwaaltjes? Normaal gesproken gooien we de bananenschil gelijk weg, maar dat is eigenlijk hartstikke zonde! Wist je bijvoorbeeld dat een bananenschil behoorlijk wat genezende krachten heeft en dat je jeuk van muggenbeten kan stoppen? Lees hieronder 6 tips wat je met een bananenschil kan doen.

om kiespijn, aften of andere pijn in je mond te verzachten, kun je je mond spoelen met een kopje pepermuntthee gemengd met een snufje zout! Pepermunt werkt ontsmettend en bevat menthol dat de pijn verlicht.

Met dit natuurlijke product ben je zo van je schimmelnagels af! Je hebt de…

Ze doopt haar voeten in appelazijn. Klinkt dit raar? Wacht tot je ziet waar het goed voor is! - TrendNova

Als je een verstopte neus hebt en geen enkele mogelijkheid om te ademen is er eindelijk een oplossing waarbij je alleen je eigen handen nodig hebt. De eerste is erg makkelijk: Druk met het puntje van je tong tegen je gehemelte laat je tong vervolgens gaan en druk met twee vingers op het stukje tegen je ogen. Blijf drukken en loslaten met je vingers voor ongeveer 20 seconden. Het stimuleert een bepaald botje boven je neus waardoor alles schoongemaakt wordt, en je hebt weer een open neus! De…

Op deze manier kom je heel simpel en pijnloos van steelwratten af! En het is niet eng!

Heb je ook wel eens van die pijnlijke blaasjes in je mond? Zó kom je van aften af!