Pinterest • The world’s catalog of images

Explore Muntii Piatra, Brasov, and more!

Canionul 7 Scari este situat in muntii Piatra Mare. Canionul 7 Scari se parcurge se parcurge, dupa cum sugereaza chiar numele, cu ajutorul a 7 scari, proptite in stanci.

from Foursquare

Pensiunea Prestige

Cand intr-un loc de basm ascuns printre Muntii Piatra Craiului, precum Satul Pestera din judetul Brasov, in peisajul de vis isi face aparitia o pensiune decorata de mainile unui artist, precum este Pensiunea Prestige, rezultatul nu poate decat sa bucure privirea si sa incante spiritul.

DESCOPERA ROMANIA - MANASTIREA CARTA - situata la 43 km de Sibiu pe drumul spre Brasov in apropiere de muntii Fagaras si de satul Cartisoara. Este deosebit de importanta datorita conservarii sale foarte bune fiind construita in anii 1205-1206. Initial calugarii cistericieni au inceput constructia din lemn, urmand ca intre anii 1210-1215 sa se construiasca o capela de piatra cu ziduri masive. Astazi manastirea Carta este unul din monumentele cele mai vizitate din zona Tarii Fagarasului...

Canionul Sapte Scari reprezinta un defileu sapat in calcare jurasice in partea central - vestica a Muntilor Piatra Mare ( cele mai mari si mai frumoase chei din M. Piatra Mare ) din judetul Brasov

Fundata este o localitate în județul Brașov, Transilvania, România. Este reședința comuneiFundata. Situată la altitudinea de 1304 m, Fundata este cea mai înaltă localitate din țară. Aflată la mijlocul distanței intre Bran și Rucăr, pe culoar, aceasta este străjuită de munții Bucegi și munții Piatra Craiului.