Pinterest • The world’s catalog of ideas

Explore these ideas and more!

I mit blogindlæg præsenterer jeg dig for 5 fordele ved den lange cardigan, eksempler på 3 forskellige versioner af den lange cardigan og, hvordan de kan bruges.

Når kulda virkelig biter er det smart å ha en lun lue, et varmt sjal og et par gode votter som hjelper ham med å holde på varmen.

A traditional approach to a tidy bathroom! The IKEA HEMNES bathroom series has a traditional choice of colors and lots of smart storage ideas.

Når kulda virkelig biter er det smart å ha en lun lue, et varmt sjal og et par gode votter som hjelper ham med å holde på varmen.

Dunkørepose fra Nordlys – en skøn kørepose med eksklusivt, fluffy dunfyld, som gør det varmt og bekvemt for dit barn at følge med på ture i barnevognen eller klapvognen. Der sidder skridsikkert materiale på bagsiden af køreposen, for at undgå at den glider ned ad sædet, og den kan sættes sammen med stort set alle sikkerhedsseler på markedet (inkl. skridtseler).<br><br>Denne kørepose er perfekt for dig, som leder efter en model, der kan bruges længe, da den leveres med en smart…

15. Reshopper WWW.RESHOPPER.DK Børn vokser hurtigt, og før man får set sig om er de vokset ud af det fine nye tøj og har mistet interessen for legoklodserne. Men med Reshopper er det nu nemmere at sælge og købe brugt børnetøj og legetøj. Reshopper er en smart app, der er nem at bruge, og den viser automatisk annoncer tæt på dig. Vi kan derfor varmt anbefale Reshopper til danske børnefamilier, der vil have pengene til at strække længere og samtidig bidrage til et mere bæredygtigt samfund.

I mit blogindlæg fortæller dig om termostrømpebukser og anbefaler dig at prøve dem, fordi de hjælper med at holde varmen i kjoler og nederdele om vinteren.

I mit blogindlæg giver jeg dig inspiration til, hvordan du kan bruge langærmede t-shirts under dine trøjer og kjoler med korte ærmer.

Prøv en jakke i stedet for din cardigan. I mit blogindlæg præsenterer jeg forskellige jakker, du kan bruge til hverdag. Der er både den klassiske blazer men også mange andre slags at vælge i mellem.