Pinterest • The world’s catalog of ideas

Explore Favourite Piggies, Everyone'S Favourite, and more!

Hei, olen Pipsa Possu. Mukavaa kun tulit tutustumaan elämääni tämän kuvasarjan avulla. Voit tilata animaatiosarjani dvd:llä kotiin linkin avulla.

Pipsa Possu: Tähdet dvd. Taivaalle on jännittävää tähystellä ja pohtia avaruuden ihmeitä. Mitä tähdet ovat? Koulun telttaretki on myös ikimuistoinen kokemus, josta riittää puhuttavaa vielä pitkään.

Tänään Pipsa Possu pääsee rannalle, tätä päivää on odotettu! Eväät ovat mukana ja auringonvarjo laitettu paikoilleen, niinpä mukava rantapäivä voi alkaa.

Joulu lähestyy ja tiedättehän, mitä silloin tapahtuu? Askarrellaan tietysti joulukortteja, liimataan postimerkit ja lähdetään postilaatikolle niitä postittamaan. Jännitys tiivistyy lähipäivinä, montako joulupostikorttia Pipsa Possu itse saa?

Pipsa Possu: Paloauto dvd. Paloautot kiinnostavat lapsia ja Pipsakin on innoissaan paikalla kun paloautoon pääsee tutustumaan. Mistä napista painetaan, jotta siniset vilkut saa päälle? Pipsa oppii monta uutta asiaa tämän jakson aikana.

Iltapesulla käynti voi olla tosi mukavaa kun Pipsa Possu saa itse valita shampoon tuoksun ja vesilelutkin saa ottaa mukaan.

Pipsa Possu: Perunakylä dvd. Mikä mahtaa olla Perunakylä? Yksityiskohdat selviävät kun Pipsa lähtee pienelle reissulle. Dvd:n muissa jaksoissa käymme myös sairaalassa ja tutustumme tietokoneen toimintaan.

Pipsa Possu: Kansainvälisyyspäivä dvd. Maailmassa on monia mantereita ja hurja määrä maita. Teemapäivänä Pipsa saa mahdollisuuden tutustua eri kansallisuuksiin ja oppii, että kulttuureita ja tapoja on monenlaisia. Löydämme myös maailman suurimman kuralätäkön, mitähän sitten tapahtuu?

Rannallahan alkoi tulla jo kuuma, mutta sitten jäätelökärry osui juuri sopivasti paikalle.

Pipsa Possu: Kylmä talvipäivä dvd. Kylmänä talvipäivänä voi harrastaa vaikka mitä, kunhan muistaa pukeutua lämpimästi. Lähdemme pulkkamäkeen, teemme lumipalloja ison kasan ja lumiukkokin on kohta valmis.