Discover and save creative ideas

    HouseWING by AnLstudio

    • Andy Milligan

      leibal_housewing_anlstudio_3 House Wing is a minimalist home located in Seoul, Korea, designed by AnLstudio + Heebon. The space is renovated for a client who is an artist

    • Ofir Shachamorov

      House Wing is a minimalist home located in Seoul, Korea, designed by AnLstudio + Heebon. The space is renovated for a client who is an artist. The actually building is 45 years old, and the residence is on the 10th floor of this apartment complex. The architects wanted to create two clusters without interrupting the overall flow of the space. (3)

    • Marta Malinko

      Interior design: love this desk, Amazing white office space HouseWING by AnLstudio

    • Galerie Artefactum

      House Wing, Seoul, Korea: AnLstudio + Heebon #minimalist #interior

    • Afflante

      Futuristic House Wing // AnLstudio |

    • Donae Faye

      Futuristic House Wing Architecture by AnLstudio

    • Kristen Shaw

      . of paper and things .: dwell | office space

    • Griffen Lim

      Futuristic House Wing // AnLstudio

    • Carole Guevin

      White angled work space.

    People also love

    HouseWING by AnLstudio

    Futuristic Interior, HI-MACS (하이-막스)

    E.L.A by Bozhinovskidesign - Dezeen

    Unique bedroom area / G Studio

    I would rather just have several shelves suspended in one tract, but I like the wood and chain color contrast

    ASOS Headquarters by MoreySmith

    AnLstudio + heebon: houseWING

    Futuristic House Wing // AnLstudio |

    Hotel Nikko Kumamoto Bridal Salon by Ryo Matsui Architects

    Clip Stands

    Frome Modern Desk from FROY

    W+W Stationary $50.00 W+W Stationary Series is a minimal design created by Oliver Franz for Ideaco. The “W+W” stands for white ceramic and wood – two elements that complement each other with flawless beauty.

    As part of a complete renovation of the showroom for the furniture brand Prestige Group in Nicosia, Cyprus- this bare, skeletal yet organic desk stands as the focal point of the updated and ultramodern reception area. Inspired by the Besparmak Mountains in North Cyprus, the sculptural desk has a rolling, cloud-like appearance that contrasts with the sharp matrix of square screens that cover the wall behind it.

    Gallery | Bivi | Desking Systems | Open-Plan Workstations | Category | Products | Steelcase

    Fold 7 office refurbishment by Paul Crofts Studio

    PROOFF at Tortona Design Week 2013 in Milan by UNstudio/Ben Van Berkel

    ♂ Urban sustainable living Indoor Naturescape Stonescape with green bamboo by Kengo Kuma

    Haus Rüscher by OLKRÜF

    Kanebo Sensai Select Spa The contrast of the darkness of the corridor with the soft glow of the cabin light. With the lighting wall created with layers of interlaced strings of fabric (silk panels hanging in layers from the ceiling), as the eye loses focus, space vanishes and the mind is liberated.