Explore In Moreno, Mc Label, and more!

Explore related topics

Deze mooie eetkamerstoel Safari van MC label is een echte aanrader! De stoel met heerlijke steun in de rugholte is uitgevoerd in Moreno kunstleder antraciet. Moreno is een bijzonder betaalbaar alternatief voor echt leder. Het materiaal is vrijwel niet van echt leder te onderscheiden en heeft een natuurlijke uitstraling.  Afmeting: 98x45x62cm (hxbxd)

Deze mooie eetkamerstoel Safari van MC label is een echte aanrader! De stoel met heerlijke steun in de rugholte is uitgevoerd in Moreno kunstleder antraciet. Moreno is een bijzonder betaalbaar alternatief voor echt leder. Het materiaal is vrijwel niet van echt leder te onderscheiden en heeft een natuurlijke uitstraling. Afmeting: 98x45x62cm (hxbxd)

Deze warme eetkamerstoel van MC label is een echte aanrader! De stoel met heerlijke steun in de rugholte is uitgevoerd in Safari stof in combinatie met kunstleer.  Afmeting: 98x45,3x61,5cm (hxbxd)

Deze warme eetkamerstoel van MC label is een echte aanrader! De stoel met heerlijke steun in de rugholte is uitgevoerd in Safari stof in combinatie met kunstleer. Afmeting: 98x45,3x61,5cm (hxbxd)

Deze stoere en hippe eetkamerstoel Alegria van het merk MC Label mag niet ontbreken in je interieur! Hij is uitgevoerd in tatra kunstleder in de kleur brique en heeft een stoere konische poot van rvs.  Afmeting: 87x49x51cm (hxbxd)

Deze stoere en hippe eetkamerstoel Alegria van het merk MC Label mag niet ontbreken in je interieur! Hij is uitgevoerd in tatra kunstleder in de kleur brique en heeft een stoere konische poot van rvs. Afmeting: 87x49x51cm (hxbxd)

Deze stoere en hippe eetkamerstoel Alegria van het merk MC Label mag niet ontbreken in je interieur! Hij is uitgevoerd in tatra kunstleder in de kleur antraciet en heeft een stoere konische poot van rvs.  Afmeting: 87x49x51cm (hxbxd)

Deze stoere en hippe eetkamerstoel Alegria van het merk MC Label mag niet ontbreken in je interieur! Hij is uitgevoerd in tatra kunstleder in de kleur antraciet en heeft een stoere konische poot van rvs. Afmeting: 87x49x51cm (hxbxd)

Deze hoektafel is een verrijking voor je interieur en is gemaakt van acacia hout in sierra brown kleur gelakt. Deze hardhout soort staat bekend om de fijne nerf, vlamtekeningen en lichte kleurschakeringen.  Afmeting: 45x60x60ccm (hxbxd)

Deze hoektafel is een verrijking voor je interieur en is gemaakt van acacia hout in sierra brown kleur gelakt. Deze hardhout soort staat bekend om de fijne nerf, vlamtekeningen en lichte kleurschakeringen. Afmeting: 45x60x60ccm (hxbxd)

Evelien draaifauteuil forli aqua van het merk Henders&Hazel koop je zonder verzendkosten en snel bij deleukstemeubels.nl  | Deleukstemeubels.nl

Evelien draaifauteuil forli aqua van het merk Henders&Hazel koop je zonder verzendkosten en snel bij deleukstemeubels.nl | Deleukstemeubels.nl

Deze frisse fauteuil Magrit van het merk Henders&Hazel is een aanwinst voor je interieur. Henders&Hazel heeft deze fauteuil samen met Margriet (het tijdschrift) ontwikkeld.

Deze frisse fauteuil Magrit van het merk Henders&Hazel is een aanwinst voor je interieur. Henders&Hazel heeft deze fauteuil samen met Margriet (het tijdschrift) ontwikkeld.

Deze ronde uitschuif-eettafel is een verrijking voor je interieur en is gemaakt van acacia hout in sierra brown kleur gelakt. Deze hardhout soort staat bekend om de fijne nerf, vlamtekeningen en lichte kleurschakeringen.  Afmeting: 77x120/160 (hxb)

Deze ronde uitschuif-eettafel is een verrijking voor je interieur en is gemaakt van acacia hout in sierra brown kleur gelakt. Deze hardhout soort staat bekend om de fijne nerf, vlamtekeningen en lichte kleurschakeringen. Afmeting: 77x120/160 (hxb)

Roos bijzettafel set rond oranje Coco Maison

Roos bijzettafel set rond oranje Coco Maison

Deze flexibele eettafel met twee losse aansteekbladen is een verrijking voor je interieur en is gemaakt van acacia hout in Sierra Brown kleur gelakt. Deze hardhout soort staat bekend om de fijne nerf, vlamtekeningen en lichte kleurschakeringen.  Afmeting: 77x190/270x90cm (hxbxd)

Deze flexibele eettafel met twee losse aansteekbladen is een verrijking voor je interieur en is gemaakt van acacia hout in Sierra Brown kleur gelakt. Deze hardhout soort staat bekend om de fijne nerf, vlamtekeningen en lichte kleurschakeringen. Afmeting: 77x190/270x90cm (hxbxd)

Pinterest
Search