Explore these ideas and more!

Vege pavlaka za kuvanje Joya. Možete je naći u bolje snabdevenim prodavnicama zdrave hrane i većim supermarketima

Vreme je za osvezenjeeee!!! Recept za MOJITO mozete naci na strani 6. junskog broja www.mezze.rs

Doručak je lepši ako je sladak Eto ideje za sutra! http://mezze.rs/maj-2014/ str. 81-89.

Ko je raspoložen za tost? U novom broju donosimo vam nekoliko ideja za slane i slatke varijante: http://mezze.rs/februar-2015/ str. 9-19.

Kombinacija meksičke i kuhinje karakteristične za američku državu Teksas izrodila je čuveni Tex-Mex. Osam recepata u aktuelnom broju http://mezze.rs/septembar-2014/ na stranama 50-67.

Pea Ricotta Crostini

U ljudskoj ishrani prisutna već hiljadu godina, šargarepa je čudotvorna hrana koju često uzimamo zdravo za gotovo. Savršena i u slatkišima i u slanišima, vreme je da vas ova narandžasta lepotica iznova oduševi! Str. 44-53. http://mezze.rs/novembar-2013/

chocolate fudge sauce by TheSophisticatedGourmet

Almond pear cake with cream

Apple of My Eye Pancakes with Pink Lady Brown Sugar Sauce #Recipe

financiers sans gluten à la noisette, aux pêches & au miel

Soda Bread with Rosemary & Raisins

Raspberry Cheesecake.

Ukiseljeni crveni luk sa dodatkom začina je savršen dodatak sendvičima. Čini ih življim, jačim i svakako ukusnijim. Ukusan je i sam po sebi i odlično ide uz tanjir vrućeg paprikaša ili gulaša. U novom broju http://mezze.rs/novembar-2014/ na stranama 98-100.

Ako do sada niste probali slatki krompir, vreme je! U aktuelnom broju, na st. 44-53, potražite recepte za pomfrit, njoke, kaserol i punjeni slatki krompir. http://mezze.rs/oktobar-2013/

Svet je poludeo za kronatsima! U novom broju donosimo vam recept kako biste ih i vi probali. Javite utiske http://mezze.rs/novembar-2013/ Str. 107-111.

Otvaramo sezonu bundeve! Info za uzgoj i recepti za: Lisnati tart sa bundevom i kozijim sirom, Burgere sa bundevom i leblebijama i Desert od bundeve u čaši. U aktuelnom broju http://mezze.rs/oktobar-2014/ na stranama 84-93.