Discover and save creative ideas
  More from this board

  Ideja za ručak koji će vaša deca odobriti i jesti u slast nikada dosta. I u ovom broju: mezze.rs/... nove ideje i nove cake na stranama 16-20. емотикон smile

  Dobri stari orah i dva malo drugačija recepta gde ga možete upotrebiti: pašteta od oraha i sušenog paradajza i salata od jabuke, oraha i brusnica. U aktuelnom broju mezze.rs/... na stranama 29-37.

  Nakon ovoga za sutra vam sigurno neće faliti ideja za ručak емотикон smile Osam recepata za urolano meso: Gratinirani svinjski but, Rolnice od bakalara, Svinjske rolnice sa boranijom, Urolani fileti ribe, Rolovana jagnjetina, Rolovana džigerica u skrami i Pileće rolnice na dva načina. U aktuelnom broju mezze.rs/... na stranama 38-55.

  Ko je raspoložen za tost? U novom broju donosimo vam nekoliko ideja za slane i slatke varijante: mezze.rs/... str. 9-19.

  Rođendani uz Mikado tortu i kućicu od medenjaka... Mamin nedeljni ručak... Pročitajte spomenar iz osamdesetih ove slatkice sa repićima емотикон heart U aktuelnom broju mezze.rs/... na stranama 37-43.

  Ovo je Milkica sa bloga Mimi's Kingdom 80it godina. Za nju su prošle u znaku ananas torte i maminog Vegeta kuvara емотикон smile U aktuelnom broju mezze.rs/... na stranama 52-59.

  Kardamom, začin koji greje i nekoliko savršenih zimskih recepata za: Pileći kari, Cimet rolnice sa kardamomom i čokoladne karamele sa kardamomom. U aktuelnom broju mezze.rs/... na stranama 45-51.

  Osamdesete, godine kada se pio jogurt... Zorica, My Pans and Pots i njena priča. U aktuelnom broju mezze.rs/... na stranama 61-69.

  Uključite decu u proces pripreme hrane. Neka to budu neka mala i laka zaduženja, pa makar da modlicom od testa vade kekiće емотикон smile Kompletan članak pročitajte u aktuelnom broju mezze.rs/... na stranama 86-91.

  Spremate li se za novogdišnju večeru? Tu smo da vam pomognemo! Kako da postavite sto mezze.rs/... na stranama 8-11 i kako da komponujete novogodišnji meni na stranama 48-51.

  Za ove sjajne mezzetluke od dizanog testa potrebni su vam recepti iz aktuelnog broja mezze.rs/... sa strana 34-47 i sveži kvasac Vrenje od naših drugara sa stranice Mesimo zajedno

  Vaša šolja za poneti biće najlepša od svih šolja za poneti! A možda poželite nekoga i da obradujete ovim orignalnim DIY projektom: mezze.rs/... str. 116-119.

  Praznični slatki Mezzetluci: Čokoladna salamica, Kolač sa pistaćima & kruškama sa sosom od crnog vina, Crocembouche, Kokosove kuglice, Lava kolač, Rogač kiflice, Đumbir keksići, Pepermint puslice, Keksići sa čokoladom & pomorandžom i Panforte. mezze.rs/... str. 89-109.

  Predjela i drugi slani Mezzetluci: Kašičice sa sirom, kruškama & medom, Sveže ostrige sa minjonet sosom, Brioši punjeni pečurkama, Bruskete sa šunkom, paprikom & kamemberom, Posne slane rolnice, Kuglice od kozijeg sira sa začinskim biljem, Aromatični puteri na 4 načina, Bakine pletenice i Praline od kukuruznog brašna punjene ljutom kobasicom. mezze.rs/... str. 12-31.

  Jedina dva recepta koja su vam potrebna da organizujete savršenu večeru ove nedelje: Pečena patka i biftek u lisnatom testu. mezze.rs/... str. 53-57.

  Ideja je da se putem haštaga #NahraniPsa i Facebook stranice Nahrani Psa dojavljuje gde se napušteni psi okupljaju ili gde se nalaze u određenom momentu. Tako će oni kojima su ti psi u kraju moći da iznesu ostatke hrane i učine jedno dobro delo. Hajde da budemo humani! Kuce i mace su čovekovi najbolji prijatelj! mezze.rs/... str. 72-77.

  Pića za hladnu zimu... Za male i velike. Za svečane trenutke, ali i ušuškavanja pred kaminom mezze.rs/... str. 122-133.

  Predjela i drugi slani Mezzetluci: Kašičice sa sirom, kruškama & medom, Sveže ostrige sa minjonet sosom, Brioši punjeni pečurkama, Bruskete sa šunkom, paprikom & kamemberom, Posne slane rolnice, Kuglice od kozijeg sira sa začinskim biljem, Aromatični puteri na 4 načina, Bakine pletenice i Praline od kukuruznog brašna punjene ljutom kobasicom. mezze.rs/... str. 12-31.

  Učinite svom telu uslugu i počastite se jednim od divnih delikatesa sa goji bobicama! Energetske pločice, Čokolada sa goji bobicama i Čaj sa đumbirom, limunom i goji bobicama. mezze.rs/... str. 109-115.

  Sve o kvascu ispričala nam je iz prve ruke dipl. inž. teh. Cveta Jović ispred kompanije Lesaffre. Pridružite im se na stranici Mesimo zajedno i podelite svoje recepte mezze.rs/... str. 78-83.

  Koristite li svinjsku mast prilikom spremanja deserata? Četiri predivna recepta za nastupajuću sezonu: Lešnik keksići sa mašću, Žir keksići, Šarena lenja pita i Medena pita. mezze.rs/... str. 128-137.

  Čovek koji pravi najbolje kobasice u Baltimoru - Ostrowski of Bank Street Sausage! Plus fenomenalni recept za pastu sa kobasicama. mezze.rs/... str. 70-77.

  Nova rubrika posvećena ishrani dece sa idejama za ukusne obroke koje će vaši mali gurmani obožavati! U aktuelnom broju mezze.rs/... na stranama 102-107.

  Sve što vas je ikada zanimalo o pečenju a niste imali koga da pitate: mezze.rs/... na stranama 40-59. U nastavku čak 7 recepata sa svinjetinom: Rebarca sa sosom od aronije, Svinjsko pečenje sa kruškom i crvenim čajem, Svinjsko pečenje sa senfom i medom, Gulaš od svinjetine, Čili verde, Krmenadle sa belim lukom i ukiseljenom paprikom i svinjsko pečenje na froncle.

  Dobro jutro uz slatki doručak i kafu mezze.rs/... str. 116-117.