Explore Lama Tak, Mari, and more!

Explore related topics

Lama tak fitness is not good. Mari  Whatsapptexts &... #wedding #weddings

Lama tak fitness is not good. Mari Whatsapptexts &... #wedding #weddings

Lama tak meng"roll" kek kan... hahaha ada ke ayat camtu.. Guna resipi lama cuma tambah deco sket biar nampak kelainan..      Ni tempek s...

Lama tak meng"roll" kek kan... hahaha ada ke ayat camtu.. Guna resipi lama cuma tambah deco sket biar nampak kelainan.. Ni tempek s...

Novel Syurgaku Tak Sempurna - RM28SINOPSIS / DESCRIPTION:  Pertama kali menatap Zalia hati Tengku Zarif berdetak hebat. Dia yakin itulah kasihnya. Itulah cintanya. Biar ibu membenci biar satu dunia melawan cintanya buat Zalia tidak akan pernah berganjak.  Tengku buat saya tak tahu nak buat apa.  Zalia  Awak boleh buat satu perkara. Marry me Zalia!  Tengku Zarif  Seperti pasangan yang lain mereka melalui bahtera perkahwinan yang indah. Cinta memekar wangi. Anak pengikat kasih. Bagi Zalia…

Novel Syurgaku Tak Sempurna - RM28SINOPSIS / DESCRIPTION: Pertama kali menatap Zalia hati Tengku Zarif berdetak hebat. Dia yakin itulah kasihnya. Itulah cintanya. Biar ibu membenci biar satu dunia melawan cintanya buat Zalia tidak akan pernah berganjak. Tengku buat saya tak tahu nak buat apa. Zalia Awak boleh buat satu perkara. Marry me Zalia! Tengku Zarif Seperti pasangan yang lain mereka melalui bahtera perkahwinan yang indah. Cinta memekar wangi. Anak pengikat kasih. Bagi Zalia…

Lama betul tak post gambr wedding..Rindu la tu..😝 #wedding #weddingphotography #weddingphotographer  #malaywedding #malayweddingguide #malayweddingphotography #malayweddingphotographer #malaysia #bride #groom #tiedtheknot #tiedtheknotsignature #sayajualservis

Lama betul tak post gambr wedding..Rindu la tu..😝 #wedding #weddingphotography #weddingphotographer #malaywedding #malayweddingguide #malayweddingphotography #malayweddingphotographer #malaysia #bride #groom #tiedtheknot #tiedtheknotsignature #sayajualservis

Dear a newly wedding couple, Have a blissfull mirrage ❤  Tidak peduli akan berapa lama dan seberapa nyata kalian. Tapi yg sekarang terjadi akan menjadi kenangan yg tak bisa di lupakan. Ga salah kok kalo kalian menjadi beneran suka dan jatuh cinta. Itu malah yg seharusnya terjadi. ❤❤❤

Dear a newly wedding couple, Have a blissfull mirrage ❤ Tidak peduli akan berapa lama dan seberapa nyata kalian. Tapi yg sekarang terjadi akan menjadi kenangan yg tak bisa di lupakan. Ga salah kok kalo kalian menjadi beneran suka dan jatuh cinta. Itu malah yg seharusnya terjadi. ❤❤❤

Pengantin baru, masih malu-malu . . Seru yaa, menemukan tambatan hati setelah sekian lama berusaha mencari Saat masih menunggu, rasanya seperti menanti hujan di saat kemarau, namun saat ia sudah datang, tak terduga ia datang tiba-tiba . . Photo by : @jellymotion_id  Makeup by: @ninikhidayatia_makeup

Pengantin baru, masih malu-malu . . Seru yaa, menemukan tambatan hati setelah sekian lama berusaha mencari Saat masih menunggu, rasanya seperti menanti hujan di saat kemarau, namun saat ia sudah datang, tak terduga ia datang tiba-tiba . . Photo by : @jellymotion_id Makeup by: @ninikhidayatia_makeup

Novel Urusan Hati Cik Drama Queen (Novel Diadaptasi ke Drama) - RM22SINOPSIS / DESCRIPTION:  Betul kata orang. Nak lupakan cinta lama kita kena temui cinta yang baru. Perkenalan dengan jiran baru yang awalnya kelat-kelat masam akhirnya melahirkan rasa cinta yang baru.  Lantaklah kalau lelaki itu anak Che Yam sekalipun. Nak buat macam mana? Hati Syazlin sudah tersuka pada Fadhlan. Kali ini dia nekad. Perasaan harus diluahkan. Di atas tiga helai kertas dia karang ayat-ayat cinta untuk lelaki…

Novel Urusan Hati Cik Drama Queen (Novel Diadaptasi ke Drama) - RM22SINOPSIS / DESCRIPTION: Betul kata orang. Nak lupakan cinta lama kita kena temui cinta yang baru. Perkenalan dengan jiran baru yang awalnya kelat-kelat masam akhirnya melahirkan rasa cinta yang baru. Lantaklah kalau lelaki itu anak Che Yam sekalipun. Nak buat macam mana? Hati Syazlin sudah tersuka pada Fadhlan. Kali ini dia nekad. Perasaan harus diluahkan. Di atas tiga helai kertas dia karang ayat-ayat cinta untuk lelaki…

Sudah lama aku mengagumi sosok dewasa dari dalam dirimu. Entah berapa ribu hari kita berteman, sering bertemu dan bercanda dan tak ku sangka kini aku menyandang gelar menjadi istrimu Bahagiaku kini aku bisa mendampingimu menjalani hari bersama. Terimakasih juga telah memilihku menjadi teman hidup  Sayangku, masih banyak rintangan yang harus kita hadapi dan aku yang terlahir dari tulang rusukmu akan selalu di dekatmu apapun yang terjadi  Salam sayang dari Istrimu

Sudah lama aku mengagumi sosok dewasa dari dalam dirimu. Entah berapa ribu hari kita berteman, sering bertemu dan bercanda dan tak ku sangka kini aku menyandang gelar menjadi istrimu Bahagiaku kini aku bisa mendampingimu menjalani hari bersama. Terimakasih juga telah memilihku menjadi teman hidup Sayangku, masih banyak rintangan yang harus kita hadapi dan aku yang terlahir dari tulang rusukmu akan selalu di dekatmu apapun yang terjadi Salam sayang dari Istrimu

Hiii dearestttt  Untuk pengetahuan semua sekarang ni untuk TEMPAHAN SET YASIN DAN SET YASINKOTAK TIADA MINIMUM ORDER tauuu  So lepasni boleh la korang nk order 20 set ke 30 set ke 40 set ke.. Boleh ajeeee . Boleh jdkan doorgift apa2 majlis sekalipun. Nak sedekah ke masjid/surau ke atau nk bg gift kt kawan. Nk bg kt guru pon bole sempena hari guru tak lama lg kan hehe  . Cuma perlu Whatsapp akak je tauu. Cepat2 sementara stock masih ada. Memang stock hampir habis jee ni. Cepat tauuuu…

Hiii dearestttt Untuk pengetahuan semua sekarang ni untuk TEMPAHAN SET YASIN DAN SET YASINKOTAK TIADA MINIMUM ORDER tauuu So lepasni boleh la korang nk order 20 set ke 30 set ke 40 set ke.. Boleh ajeeee . Boleh jdkan doorgift apa2 majlis sekalipun. Nak sedekah ke masjid/surau ke atau nk bg gift kt kawan. Nk bg kt guru pon bole sempena hari guru tak lama lg kan hehe . Cuma perlu Whatsapp akak je tauu. Cepat2 sementara stock masih ada. Memang stock hampir habis jee ni. Cepat tauuuu…

Pinterest • The world’s catalog of ideas
Search