Pinterest • The world’s catalog of ideas

Explore Heerlijke Lunch, Om 19, and more!

be welcome Shoppen in de Beethovenstraat; voor iedereen die van kwaliteit houdt maar niet per se binnen de lijntjes leeft! Je vindt er áltijd iets verrassends. Voor je vader, je buurvrouw, collega, vriendin… of voor jezelf! Mode, cadeaus, accessoires, delicatessen én je dagelijkse boodschappen – kakelvers of kant-en-klaar – haal je bij winkeliers die je kennen. Daarna relax je met een kop koffie in de zon of praat je bij tijdens een heerlijke lunch.

from Foursquare

Kamu

KAMU | Bij KAMU kun je eigenlijk de hele dag door terecht. Van ontbijt tot aan lunch, en van koffie tot aan heerlijke taarten. Oja en zelfs voor een fiets! Bij KAMU combineren ze namelijk de liefde voor koffie en fietsen. Door de hele zaak staan en hangen er dan ook fietsen (aan de muur!), dat is nog eens bijzonder! De sfeer is ongedwongen en relax. Precies waar KAMU voor staat, want KAMU betekent 'Makker' in het Fins. | Bosschstraat 31, 4811 GA Breda | www.kamu-breda.nl

from Sunny Cars Blog

Lekkere pure hotspots op Ibiza

Atzaró-Ibiza: Atzaró, waar je na een relaxed bezoek aan de spa, van een heerlijke natuurlijke driegangen lunch geniet.

Atzaró, waar je na een relaxed bezoek aan de spa, van een heerlijke natuurlijke driegangen lunch geniet.

Crunch - Hidden in the populair Zeehelden Kwartier in The Hague, you can have great breakdast at Crunch! Good atmosphere and Nice coffee. What more do you want?

Niets leuker dan samen met je kind een heerlijke picknick mand maken dan samen op de fiets naar een mooie plek en ENJOY!