Pinterest • The world’s catalog of ideas

Explore Shqiptarë Në, Dy Shqiptarë, and more!

Arrestohen dy shqiptarë në Angli - http://www.top-channel.tv/artikull.php?id=262113

Meta në parlamentin e Malit të Zi: Bashkëjetesë më solide dhe demokratike për pakicën shqiptare

Krerët më të lartë të shtetit shqiptar dënojnë ashpër sulmet terroriste në Stamboll; Mbështetje dhe solidaritet për popullin turk

Mogherini thirrja e fundit: ” Ne besojmë tek të gjithë partnerët tanë shqiptarë …”

Ambasadorin francez në Shqipëri Bernard Fitusi, “Francezët të surprizuar nga tifozeria shqiptare”