Explore these ideas and more!

Annonse i Haugesunds Avis.  Mandskorets solide tenorer klar for Vintersang.

Annonse i Haugesunds Avis. Mandskorets solide tenorer klar for Vintersang.

Nok ein sang om havet Mandskoret med Vamp låt. Se hele sangen på YouTube https://youtu.be/U5wepMWV1ec "Nok ein sang om havet" er på Vamps ”Siste stikk” med tekst av Ingvar Hovland, musikk Øyvind Staveland  Arrangert for Mandskoret av 1914 av Jonas Romme. Dirigent Susanne Helgeland.

Nok ein sang om havet Mandskoret med Vamp låt. Se hele sangen på YouTube https://youtu.be/U5wepMWV1ec "Nok ein sang om havet" er på Vamps ”Siste stikk” med tekst av Ingvar Hovland, musikk Øyvind Staveland Arrangert for Mandskoret av 1914 av Jonas Romme. Dirigent Susanne Helgeland.

Mandskoret er klar til konsert.  Programmet for konserten er klar, da er det bare å glede seg. ‪#‎mandskor‬ Udland kirke ‪#‎Haugesund‬.

Mandskoret er klar til konsert. Programmet for konserten er klar, da er det bare å glede seg. ‪#‎mandskor‬ Udland kirke ‪#‎Haugesund‬.

Bassene #mandskor.  Bassene kan sin sangteknikk, og stråler av overskudd. De smiler (ofte) og synger (som oftest) uten noter. Bassen bærer koret med fylde og styrke.

Bassene #mandskor. Bassene kan sin sangteknikk, og stråler av overskudd. De smiler (ofte) og synger (som oftest) uten noter. Bassen bærer koret med fylde og styrke.

Pinterest
Search