There’s more to see...
Sign up to discover and save different things to try in 2015.
Image
  • Juf Ineke

    Map juf Ineke: winter. De kinderen vouwen en knippen de auto van de helft van zestien vierkantjes. Plakken er wielen onder en de sneeuwschuiver ervoor. In de wagen wordt echt grof zout geplakt. Verder tekenen ze sneeuw met wasco.

Related Pins

Het stappenpad voor kabouters. Op de houtsnippers staan de cijfers van 1 tot en met 20. In het bos is storm geweest. Leg de cijfers in de juiste volgorde zodat het kabouter vrouwtje naar huis kan lopen. Gooi met de dobbelsteen en zet de stappen. Leg er een 2e pad naast en je kunt spelen wie het eerste op de plaats van bestemming is. (Houtschijven zijn te koop in de webwinkel van credu.nl)

de weg van de brief - Google zoeken

Springen met de pinguïns, letters in de kou, fijn een sneeuwpop maken, win ik het van jou? Dan een uiltje knappen, zoek de dieren op … en ga met je pinguïn, heel snel naar de top! Een prachtig, origineel winterpakket met tien spellen waarmee de kinderen spelenderwijs veel vaardigheden oefenen zoals: tellen, visueel geheugen, motoriek, kleur- en vormherkenning, begrippen en letters.

Spellenpakket-winter-1 Springen met de pinguïns, letters in de kou, fijn een sneeuwpop maken, win ik het van jou? Dan een uiltje knappen, zoek de dieren op … en ga met je pinguïn, heel snel naar de top! Een prachtig, origineel winterpakket met tien spellen waarmee de kinderen spelenderwijs veel vaardigheden oefenen zoals: tellen, visueel geheugen, motoriek, kleur- en vormherkenning, begrippen en letters.

Welke foto maakt de fotograaf 1, kleuteridee.nl , denkontwikkeling en ruimtelijk inzicht voor kleuters, knip de plaatjes uit en leg de juiste foto bij het plaatje van de fotograaf, free printable.

MAP: de kinderen maken eerst de vrachtwagen van blokjes en tekenen op de achtergrond de weg, verkeerslichten, verkeersborden enz.

Sneeuw in de bouwhoek voor kleuters sleetje rijden van een helling, fiberfil op de grond en over alle bouwsels, kleuteridee.nl

Zoek de goede kleuren bij de sjaal van de pinguin, kleuteridee.nl, scarf color matching free printable

Rijmen in de winter met kleuters 1b, thema winter, juf Petra van kleuteridee, free printable.

Rijmen in de winter met kleuters 2b, thema winter, juf Petra van kleuteridee, free printable.

Welke kleur hoort de vis bovenaan in de reeks, kleuteridee.nl, thema Noorpool en Zuidpool, what color should the upper fish, free printable.