Explore Space Saving Desk, Office Interiors, and more!

Explore related topics

Festival Village | TILT Projects

The Project transformed a 950 sq metre disused space under the Queen Elizabeth Hall at Southbank Centre into the ‘Festival Village’, a social space for artists from across the world, which includes…

Festival Village | TILT Projects

A multi-layered and collaborative cultural hub created as part of the Southbank Centre's Festival of the World.

» THE SOUTHBANK CENTRE

View full picture gallery of Festival Village – Codesign, Comaking

Call Codesigned by Studio TILT for the Whittington Hospital

Indoor Phone Booth - This pentagonal wall mount provides enough space for you to feel secluded in it when making a phone call, building on the concept of an indoor phon.

Proud Archivist by Studio Tilt

Studio Tilt creates flexible interior for Proud Archivist cafe

Proud Archivist gallery and restaurant by TILT, photo: Jill Tate Hackney-based architecture and design studio TILT has completed The Proud Archivist, a

TILT Projects // Independents United ; diy room divider, fabric, wooden construction and industrial wheels from hardware store

diy room divider, fabric, wooden construction and industrial wheels from hardware store

TILT Projects

A selection of TILT's favourite and most recent projects, including examples from the healthcare, arts, office and coworkings sectors

View full picture gallery of Club Chancery Lane

Club Chancery Lane, London, 2014 - TILT

Comprising of two elements, TILT radically re-thought the entrance and five-storey atrium space to Quality Court while also designing the Club itself nestled within. It is located within a period building in the Chancery Lane Conservation.

Pinterest
Search