Pinterest • The world’s catalog of ideas

Explore Siapa Kata, Inspiring Creative, and more!

Siapa kata susah dibentuk? #shawlkeknis #shawlchiffon #satindull #sayajual by satindull

KAK RITA KATA "SEBELUM TIDO WAJIB AMBIL VIVIX DULU.NAK TAU KHASIAT VIVIX??Hmmm..BANYAK SGT!Sekali ambil Vivix ni anda akan PERUBAHAN.Insyallah dengan IzinNya" . . Tiada lagi rahsia dan nyata mereka sendiri mengaku bahawa RAHSIA KECANTIKAN mereka adalah dengan memakan VIVIX SHAKLEE! . . . KENAPA VIVIX MENJADI PILIHAN PARA ARTIS?? . Ianya LENGKAP dengan pelbagai kebaikan.Hanya 1 botol boleh membantu artis ini untuk kelihatan menawankurusaktif & bertenagasihat sentiasa dan TAMPAK MUDA…

Sisi Psikologi Dari Sebuah Desain Logo.jika Anda ingin memulai untuk mendesain suatu logo, Anda harus berpikir untuk menciptakan sebuah “kata” visual yang akan digunakan oleh orang-orang untuk mengidentifikasikan kepada siapa Anda membuat logo. Pada dasarnya, apa yang perlu Anda ingat adalah bahwa setiap atribut yang memungkinkan penciptaan makna tambahan, dapat digunakan untuk menciptakan makna, dan akan akhirnya digunakan untuk menciptakan makna

JGN CKP KAMI TAK PAYUNG YE!!! Nak cilax dgn family sambil picnic ade wayang open air lagi Haaa korg save the date 5 HARI kita buat kulai havoc.. K!!! Siapa kata KULAI tak Happening... Cer mari! "Jgn lupa bawa tikar bersama-sama" Anjuran @inpromtwoevents @inpromtwoevents KARNIVAL MAKAN SYIOK! 31 Ogos - 4 Sept 2016 7pg.- 7mlm Hutan Bandar Putra Kulai Johor. Lebih dari 100 gerai Makanan/ fashion / lifestyle Hiburan kanak2 Inflatable bouncing castle Games station Face painting Haunted house…

JGN CKP KAMI TAK PAYUNG YE!!! Nak cilax dgn family sambil picnic ade wayang open air lagi Haaa korg save the date 5 HARI kita buat kulai havoc.. K!!! Siapa kata KULAI tak Happening... Cer mari! "Jgn lupa bawa tikar bersama-sama" Anjuran @inpromtwoevents @inpromtwoevents KARNIVAL MAKAN SYIOK! 31 Ogos - 4 Sept 2016 7pg.- 7mlm Hutan Bandar Putra Kulai Johor. Lebih dari 100 gerai Makanan/ fashion / lifestyle Hiburan kanak2 Inflatable bouncing castle Games station Face painting Haunted house…

Salam Jumaat semua ! . Memori kita lebih cepat memproses bau sesuatu benda. . Soalan pantas : . Apakah bau ikan kembung goreng kunyit ? . Apakah bau ayam goreng ? . Apakah bau sambal belacan ? . Kami pasti anda tahu bau setiap soalan tersebut cuma tak dapat nak digambarkan dengan kata-kata. . Kalau emak kita goreng cekodok pun kita tahu hanya dengan bau sahaja. . Betul tak ? . Begitu juga dengan perfume. Setiap individu akan ada signature perfume masing-masing. . Bila di pejabat sudah tahu…

KAK RITA KATA "SEBELUM TIDO WAJIB AMBIL VIVIX DULU.NAK TAU KHASIAT VIVIX??Hmmm..BANYAK SGT!Sekali ambil Vivix ni anda akan PERUBAHAN.Insyallah dengan IzinNya" . . Tiada lagi rahsia dan nyata mereka sendiri mengaku bahawa RAHSIA KECANTIKAN mereka adalah dengan memakan VIVIX SHAKLEE! . . . KENAPA VIVIX MENJADI PILIHAN PARA ARTIS?? . Ianya LENGKAP dengan pelbagai kebaikan.Hanya 1 botol boleh membantu artis ini untuk kelihatan menawankurusaktif & bertenagasihat sentiasa dan TAMPAK MUDA…

#ByRepost Sya mau berceloteh sikit petang ni.. Sbb sya lama tdk menulis kalau tiada 'karangan BM 360 patah-perkataan' itu bukan Razziah Khan ! . Kisahnya mcm ni : dulu masa sya remaja sya selalu bertanya : kenapa org tu dpt darjat mcm ni kenapa org tu kaya mcm tu kenapa org tu popular spt itu kenapa org ni disayangi sejauh tu & banyak sangat soalan yg mempersoalkan kreadibiliti pangkat dan pendek kata 'rezeki seseorang' (biasalah dulu akal pendek dan iman pun nipis kalah kulit bawang)…