Pinterest • The world’s catalog of ideas

Explore Vans, Lees Hier, and more!

De snack pittige pitten komt uit het programma Koken met Van Boven. Lees hier het hele recept en maak zelf pittige pitten.

De saus pesto van zevenblad komt uit het programma Koken met van Boven. Lees hier het hele recept en maak zelf heerlijke pesto van zevenblad.

Dit simpele, maar o zo lekkere ontbijttaartje is echt een topper! Bovendien is het onwijs voedzaam en gezond. Bekijk hier het recept!

Kookvideo: Kersentaart uit Koken met van Boven

Hier vind je de recepten van alle heerlijke voorgerechten uit Koken met van Boven. Vis, vlees of vegetarisch, voor ieder wat wils. Smullen maar!

Yvette van Boven kent haar klassiekers. Tot eind 16e eeuw was hutspot geen recept, maar een methode. Men deed gewoon alles wat men had in de pan en kookte het tot moes. Een echte volkse maaltijd. In Leiden heeft hutspot na de strijd met de Spanjaarden, ook wel bekend als het Leids ontzet, een speciale status verworven als het symbool voor de vrijheidsstrijd. Bij de gegoede burgerij kwam hutspot toen ook op het menu. Uiteraard met peperdure ingrediënten, want verschil moest er zijn. Yvette…