Pinterest • The world’s catalog of ideas

Explore We Steeds, Steeds Meer, and more!

POLYGONE VORMEN ZIEN WE STEEDS MEER IN HET INTERIEUR, DEZE GRAFISCHE MUURSTICKERS MET FIJNE LIJNEN VORMEN EEN MOOIE EYECATCHER OP DE WAND.

Kleurenpalet - #Pintratuin ♥ contrasten

Terug van de 80"s in het interieur het materiaal kurk, daarom bedachten wij een leuk zelfklevend Pinboard om al je leuke herinneringen te kunnen verzamelen en tegelijkertijd een leuke wanddecoratie te creëren. Dit prikbord is zelfklevend en gemaakt van 2 mm dik kurk met de bijgeleverde needlepins kun je van alles op de muursticker van kurk prikken

Kies jou eigen kleurencombinatie van deze leuke muursticker. het formaat van de boomstam met de takken is 225 cm hoog en 242 cm breed ( in delen geleverd ), dit is gemeten zonder bladeren, de bladeren kunt u willekeurig naar eigen smaak monteren. De stam kan eenvoudig worden inkort.

Schattige Muursticker Uil op Tak van 101woonstickers

Terug van de 80"s in het interieur het materiaal kurk, daarom bedachten wij een leuk zelfklevend Pinboard om al je leuke herinneringen te kunnen verzamelen en tegelijkertijd een leuke wanddecoratie te creëren. Dit prikbord is zelfklevend en gemaakt van 2 mm dik kurk met de bijgeleverde needlepins kun je van alles op de muursticker van kurk prikken.

Hoe schattig! Muursticker BEEhappy Schattige muursticker met bijtjes , de maten van de losse bijtjes ( 6x ) zijn 15 x 15 cm, de vliegende bijtjes met de tekst ( 2x )hebben een totale afmeting van 34 x 44 cm . De sticker wordt in één geheel geleverd ( 110 x 48 cm ), voor montage kunt je deze losknippen om deze zo willekeurig te monteren.