Pinterest • The world’s catalog of ideas

Explore Beauty Addicts, Beauty Blogs, and more!

Beautylicious.Gr Φαίνεται πως τα Monoblogs έχουν βαλθεί να κατακτήσουν όλες τις κοινωνικές ομάδες δίνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην κάθε μια από αυτές την απόλυτη ηλεκτρονική πληροφόρηση. Το beautylicious είναι ένα από αυτά και απευθύνεται αποκλειστικά σε beauty addicts. Το Νevma σχεδίασε γι᾽αυτούς ένα blog που αποπνέει φρεσκάδα και νεανική διάθεση.

RDeco.Gr Το rdeco.gr είναι ένα όμορφο web blog που δικαιώνει το ρόλο ύπαρξής του. Το Nevma μπήκε για άλλη μια φορά στο πνεύμα και δημιούργησε έναν ιδανικό χώρο για τους λάτρεις του interior design. Το στήσιμο της ιστοσελίδας έγινε πάνω στο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου του wordpress που παρέχει όλα όσα χρειάζεται ένας κοινός χρήστης προκειμένου να πλασάρει εύκολα τις ανησυχίες του και τη δουλειά του.

BookWorm.Gr To monoblog του βιβλίου λέγεται bookworm! Η κατασκευή του προωθήθηκε για να βρουν οι βιβλιόφιλοι το δικό τους ψηφιακό χώρο έκφρασης και ανταλλαγής σχετικών πληροφοριών. Για το nevma η ανάθεση υλοποίησης του bookworm ήταν ιδιαίτερα ευχάριστη.

Tsatra-Patra.Gr Το blog που διαβάζετε αυτή τη στιγμή έχει μια ιερή αποστολή. Να συλλέξει, να αποδελτιώσει και να δημοσιεύσει στο διαδίκτυο όσο το δυνατόν περισσότερα δείγματα της ελληνικής τσατραπατροσύνης. Ειδικεύεται, δε, στο γραπτό λόγο. Πάσης φύσεως ταμπέλες, πινακίδες, σημειώματα, λεζάντες, ατάκες κλπ που βρίσκει κανείς καθημερινά στο δρόμο του και έχουν ένα κοινό στοιχείο: πλάκα!

MonoBlogs.Gr Τα Monoblogs είναι αυτό που λέει η λέξη. Μόνο blogs και τίποτε άλλο! Πρόκειται για μια πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα προσπάθεια συγκέντρωσης ποικίλων μονοθεματικών blogs κάτω από μία κοινή ομπρέλα. Αυτός που γνωρίζει καλά ένα θέμα γράφει για αυτό κι εκείνοι που ενδιαφέρονται για αυτό διαβάζουν φανατικά. Απλά.

SpitoSkylo.Gr Ένα από τα πιο διάσημα blogs στην ελληνική επικράτεια με θέμα: Το Σπίτι. Αυτό που μένεις, αυτό που θέλεις να νοικιάσεις, ν´αγοράσεις, να πουλήσεις, να σχολιάσεις, να προβάλεις. Είναι από αυτά που αναρωτιέσαι πολλές φορές, ως περιηγητής στις σελίδες του, αν αυτά που διαβάζεις και βλέπεις… υπάρχουν.

Travlismos.Gr Το ΚΕΘΤ είναι ένα Κέντρο Έρευνας και Θεραπείας Τραυλισμού. Οι υπηρεσίες που ήθελε εξ αρχής να προσφέρει στους επισκέπτες ήταν ιδιαίτερα απαιτητικές. Γι᾽αυτό η κατασκευή της ιστοσελίδας με το όνομα travlismos.gr έγινε με ένα custom σύστημα διαχείρισης περιεχομένου για να ανταποκρίνεται αφενός με απόλυτη συνέπεια στις απαιτήσεις του έργου και να επιτρέπει αφετέρου την εύκολη διαχείριση και επεξεργασία οποιασδήποτε πληροφορίας χωρίς κανέναν περιορισμό.

Το TEDx Athens είναι γεγονός! Το νέο TEDx θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στο θέατρο Παλλάς στις 6 Φεβρουαρίου 2016. Η φετινή θεματολογία του θα είναι "Αφετηρίες" / "Origins". Στην ολοκαίνουργια ιστοσελίδα του, που αναπτύξαμε και σχεδίασε η Tribal, και στο Blog του TEDx Athens 2016 δίνονται πληροφορίες και διαρκείς ενημερώσεις για τα TEDx και Costeas-Geitonas TEDx Athens 2016 Simulcast, που αφορούν τη διοργάνωση και φυσικά όλα όσα αφορούν το φετινό θέμα. 2016.tedxathens.com

Η εταιρεία Cnway Σύμβουλοι Μηχανικοί EME ιδρύθηκε το 2003 από τον Πολιτικό Μηχανικό Αλβέρτο Παύλο Γιαμίν και εξειδικεύεται στην εκπόνηση Λιμενικών, Συγκοινωνιακών και Περιβαλλοντικών μελετών. Σχεδιάσαμε και κατασκευάσαμε την ιστοσελίδα της Cnway. Στην ιστοσελίδα γίνεται πλήρης παρουσίαση της εταιρείας και των υπηρεσιών που παρέχει. Συχνά δημοσιεύονται νέα της και τεχνικά άρθρα. www.cnway.gr

Η ιστοσελίδα fillinthegap.net είναι ένα project, το οποίο στοχεύει στη προώθηση και διάδοση ατόμων, τα οποία προσπαθούν να αλλάξουν τον κόσμο αλλά και το μέλλον της Ελλάδας. Κατασκευάσαμε την ιστοσελίδα σε 2 γλώσσες, αγγλικά και ισπανικά. Οι επισκέπτες του Fillinthegap μπορούν να διαβάσουν άρθρα και συνεντεύξεις με θέμα το έργο σημαντικών ανθρώπων www.fillinthegap.net