There’s more to see...
Sign up to discover and save different things to try in 2015.
Visit Site

Related Pins

The entrance lobby at AOL‘s Palo Alto headquarters, created by San Francisco designers Studio O+A, looks like a skate park. Bicycles are docked on a column in the centre of the lobby, while helmets hang on the walls and both can be borrowed by employees.

395 Page Mill Road by Studio O+A

AOL Offices on 395 Page Mill First Floor by Studio O+A

WOOOOW. A sliding door. Expensive? Very cool. May separate front meeting area from back (employees only) during open houses, workshops, etc.

Cathy, makes me think of your wood block seating idea... for the top of stair lounge or end of office by the phone rooms.

Like Convercent, somewhat private areas to sit and work when you want to get away from your desk.

Nike Netherlands headquarter cafeteria designed by studio UXUS. Love the sports facts on the tables.

Fold-down desks and mobile workstations allow Australian firm Particular Architects to regularly reconfigure the layout of their studio space in Melbourne.

Over and Above: Studio O+A Designs HQ For Uber | Projects | Interior Design

House in Fujizakura by Case Design Studio