Pinterest • The world’s catalog of ideas

Explore Coral Fungus and more!

Toen de Romeinen in de lage landen aankwamen, troffen ze daar een paar groepen mensen die paleo voeding aten en heel gezond leefden. Waaruit bestaat dat nu?

We roepen mensen op om een filmpje te maken waarbij ze brullen voor de leeuw of om een filmpje te maken waarbij ze aangeven waarom de leeuw niet mag uitsterven. Dit filmpje kan vervolgens geplaatst worden op onze facebook-pagina. De leukste filmpjes plaatsen wij op ons YouTube-kanaal en er vallen bovendien leuke prijzen te winnen.

Een forsythia fleurt met zijn zonnige gele bloemen menig voorjaartuintje op. Wil je hem mooi compact houden, snoei de takken dan na de bloei een stukje terug. De forsythia wordt door sommige mensen een beetje verguisd, omdat hij zo vaak wordt aangeplant. Maar deze heester verrast ons al vroeg in het seizoen met zijn vrolijke gele bloemetjes, op een moment dat we zo’n zonnig kleurtje in de tuin heel goed kunnen gebruiken. Bij een forsythia kan de struik snel wat slordig van vorm worden, met…

Ken jij het? Je bent net gestart met het Paleo dieet en zoekt nu radeloos naar een ideaal Paleo dieet ontbijt. In dit artikel geven we je de nodige tips.

Het Paleo dieet zorgt niet alleen voor geweldige resultaten, maar ook dat mensen een stuk gezonder gaan leven. Is paleo gezond? Zeker weten dus.

Wat is het paleo dieet? Dit dieet legt de klemtoon op 'echte voeding'. Hiermee wordt bedoeld voeding welke onbewerkt is, dus voedsel zonder toevoegingen.