More from this board

Related Boards

Zeleni rolat

Punjena jaja (8)

Recept za Jaja i šunka u želatinu. Za spremanje predjela neophodno je pripremiti jaj, šunku, povrće, želatin, šampinjone, vodu.

Recept za Krompir sa feta sirom. Za spremanje ovog jela neophodno je pripremiti krompir, svinjski vrat, feta sir, bosiljak, kačkavalj, puter, luk, ulje, so, biber.

Recept za Slane kocke od oblandi. Za spremanje ovog jela neophodno je pripremiti oblande, pavlaku, majonez, jaja, šunkaricu, papriku, peršunk, kačkavalj,

Recept zaNovogodišnju slanu tortu. Za spremanje predjela neophodno je pripremiti šunku, majonez, pavlaku, kocku za supu, želatin, krastavčiće, jaja, grašak, kukuruz, so.

Recept za Slanu tortu. Za spremanje predjela neophodno je pripremiti jaja, jogurt, brašno, papriku, so, prašak za pecivo, blitvu, šunku, salamu, pavlaku, kačkavalj.

Recept za Svečanu salatu. Za spremanje salate neophodno je pripremiti šargarepu, grašak, krompir, šunku, kačkavalj, jaja, so, majonez, senf, pavlaku, želatin, limun.

Recept za Paštetu od maslina-za bogate i siromašne. Za spremanje paštete neophodno je pripremiti zalene masline, krastavcice, beli luk, sirće, orah, origano, biber.

Recept za Rolat od ajvara. Za spremanje ovog jela neophodno je pripremiti jaja, brašno, ajvar, prašak za pecivo, so, feta sir, pavlaku, šunku.

Recept za Posnu trobojnu oblandu. Za spremanje ovog predjela neophodno je pripremiti oblandu, margarin, susam, majonez, senf, limun, so, blitvu, kikirki, ajvar.

Recept za Srpske bruskete. Za spremanje predjela neophodno je pripremiti dvopek, maslinovo ulje, pileći file, brašno, jaja, susam, prezle, sir, feferone, cveklu, krastavčiće.

Recept za Rolat sa spanaćem, sirom i jajima. Za spremanje slanog rolata neophodno je pripremiti prašak za pecivo, brašno, so, ulje, mleko, jaja, spanać, krem sir, šunku, pavlaku, trapist.

Recept za Namaz od pečenog patlidžana i paprike. Za spremanje ovog jela neophodno je pripremiti plavi patlidžan, papriku, so, susam, kim, beli luk, čili.

Slana oblanda

Miševi od jaja

Rolat sa spanaćem i susamom

Punjena jaja (5)

Slana torta sa krekerima

Rolat sa spanaćem

Farbana uskršnja jaja

Rolat Šefa Stanbola

Slana Tost Torta

Slani rolat sa makom i kulenom

Slana torta