Discover and save creative ideas
  More from this board

  Šarlota sa paprikom

  Zeleni rolat

  Punjena jaja (8)

  Recept za Jaja i šunka u želatinu. Za spremanje predjela neophodno je pripremiti jaj, šunku, povrće, želatin, šampinjone, vodu.

  Recept za Krompir sa feta sirom. Za spremanje ovog jela neophodno je pripremiti krompir, svinjski vrat, feta sir, bosiljak, kačkavalj, puter, luk, ulje, so, biber.

  Recept za Slane kocke od oblandi. Za spremanje ovog jela neophodno je pripremiti oblande, pavlaku, majonez, jaja, šunkaricu, papriku, peršunk, kačkavalj,

  Recept zaNovogodišnju slanu tortu. Za spremanje predjela neophodno je pripremiti šunku, majonez, pavlaku, kocku za supu, želatin, krastavčiće, jaja, grašak, kukuruz, so.

  Recept za Slanu tortu. Za spremanje predjela neophodno je pripremiti jaja, jogurt, brašno, papriku, so, prašak za pecivo, blitvu, šunku, salamu, pavlaku, kačkavalj.

  Recept za Svečanu salatu. Za spremanje salate neophodno je pripremiti šargarepu, grašak, krompir, šunku, kačkavalj, jaja, so, majonez, senf, pavlaku, želatin, limun.

  Recept za Paštetu od maslina-za bogate i siromašne. Za spremanje paštete neophodno je pripremiti zalene masline, krastavcice, beli luk, sirće, orah, origano, biber.

  Recept za Rolat od ajvara. Za spremanje ovog jela neophodno je pripremiti jaja, brašno, ajvar, prašak za pecivo, so, feta sir, pavlaku, šunku.

  Recept za Posnu trobojnu oblandu. Za spremanje ovog predjela neophodno je pripremiti oblandu, margarin, susam, majonez, senf, limun, so, blitvu, kikirki, ajvar.

  Recept za Srpske bruskete. Za spremanje predjela neophodno je pripremiti dvopek, maslinovo ulje, pileći file, brašno, jaja, susam, prezle, sir, feferone, cveklu, krastavčiće.

  Recept za Rolat sa spanaćem, sirom i jajima. Za spremanje slanog rolata neophodno je pripremiti prašak za pecivo, brašno, so, ulje, mleko, jaja, spanać, krem sir, šunku, pavlaku, trapist.

  Recept za Namaz od pečenog patlidžana i paprike. Za spremanje ovog jela neophodno je pripremiti plavi patlidžan, papriku, so, susam, kim, beli luk, čili.

  Slana oblanda

  Miševi od jaja

  Rolat sa spanaćem i susamom

  Punjena jaja (5)

  Slana torta sa krekerima

  Rolat sa spanaćem

  Farbana uskršnja jaja

  Rolat Šefa Stanbola

  Slana Tost Torta

  Slani rolat sa makom i kulenom