Pinterest • The world’s catalog of ideas

Explore Ya Deux, Deux Différents, and more!

Колажи од стари фотографии претворени во разгледници од најубавите градови ширум светот

Креации од камења кои ги рушат законите на физиката и си поигруваат со нашата перцепција

#awesome #photo-realistic #paintings http://www.kafepauza.mk/art-i-dizajn/neverojatni-fotorealistichni-crtezhi/

Мона Лиза направена од 2.156 макари во разни бои http://www.kafepauza.mk/art-i-dizajn/mona-liza-napravena-od-2156-makari-vo-razni-boi/

Прекрасни цртежи во облик на оптички илузии кои ќе ве остават без зборови

Колажи кои претставуваат микс од стилови, материјали и бои http://www.kafepauza.mk/art-i-dizajn/kolazhi-koi-pretstavuvaat-miks-od-stilovi-materijali-i-boi/