There’s more to see...
Come take a look at what else is here!
Visit site
  • Sarita Rani

    Designed by architect Cliff May as his personal residence, the Ranch House is located in the Sullivan Canyon in LA. The goal was to reinstate the original open plan layout while preserving the integrity of May’s exposed wood beam and rafter structure. With its large ridge skylight, the great room acts as the focal point of the house, containing the main living space and kitchen. The interior space also features custom walnut cabinetry and polished concrete floors. experimental ranch

  • Dering Hall

    Marmol Radziner - Architect - Los Angeles - Mid-Century - Contemporary - Modern - Industrial - Rustic - Great Room - Glass Walls - Paneled Ceilings - Wood Furniture - Sleek - Upholstered Sofa - Wood - Lighting - Neutrals - Ceiling Lights - Dining Room

  • Fernanda Leal

    Dream house

  • Ranwa Hakim

    Love the sky light! New Ranch House, photograph by Joe Fletcher, courtesy Marmol Radziner

  • Best Interior Designers

    MARMOL RADZINER | The world’s top 10 interior designers http://www.bestinteriordesigners.eu/the-worlds-top-10-interior-designers/

  • Michaela V

    Cliff May Residence. The Experimental Ranch is a great example of how a home can be revived to feel larger and brighter. Skylights and large expansive windows bring in natural light and illuminate the existing wood beams and rafters. The kitchen, living room, and dining room occupy a single, open space that acts as the focal point of the home.

Related Pins

High Ceilings, floor-to-ceiling windows, exposed brick wall, hard-wood floors. Mmmm...

love the plant cluster and the light

Dream House, assembly required. / Living room

wow factor with the structural members and glass

that's what i call a great loft,i would spent my whole life in there....

Abandoned but windows, skylight and stairs were lovely at one time

Someday ill have windows like this

Drooooling over the exposed concrete, the cozy fireplace, clean lines, and enormous windows letting in filtered natural light.

Staghorn fern hangs in the space beneath the skylight in Peter Dunham and Linnea Gits’ Chicago home. 7_linnea

This looks like the hallway of my NYC apartment and brings back great memories -- exposed brick entraceway