Pinterest • The world’s catalog of images

Explore Od Carskog, Ne Pamtim, and more!

Nakon ovog recepta mislim da više nikad neću kupovati tvornički čokoladni sirup, jer ne samo da je ovaj domaći ukusniji, već je i daleko jeftiniji za napraviti. A da ne spominjem koliko je jednostavno i brzo. Recept je preuzet s bloga wholesomemommy.com.

NIkada nisam volila leću. Nisam nikada od nje ni odustala, nisam je imala prilike kuhati, jer ukućani je baš ne vole. Danas sam je ipak spremila da vidim hoće li ovaj put leća biti bolje sreće... kuhala sam je ovako i svidila mi se!

Škarpina je u kulinarskom svijetu vrlo cijenjena riba, a ovako pripremljena osobito je slasna i sočna. A ukusno povrće koje ste pekli zajedno s ribom, usitnite i od njega pripremite fini umak koji će odlično pristajati uz ovo jelo.

Davno sam videla ovaj recept i nikako da ga napravim, uvek mi nešto fali...danas smo moj muž i ja čistili sve u bašti, ni malo lak posao i htela sam nešto brzo za ručak. Izbor je pao na ovaj recept, uz domaću supicu, ovo nam je bilo idealno. Za sve vas koji jedete gluten free hranu.

Za pripremu ovog jela nije potrebno da se zadrzavate dugo u kuhinji. Mozda od svega, najteze vam padne  cekanje, koje je potrebno da se  struca ispece. Ali sat vremena se isplati cekati, jer na kraju dobijete slasan i nada sve ukusan rucak. A, slozit cete se da je i dekorativan!

Ove čokoladne i smokvaste kuglice nastale su sasvim slučajno. Imala sam 100 ml slatkog vrhnja koje je trebao iskoristiti pa zašto ne u kombinaciji s čokoladom? Nadam se da će Vam se svidjeti :D

Ispunite svakodnevnicu s jednostavno pripremljenim varivom od leće, graha i mrkvice.

BuzzFeedfrom BuzzFeed

How To Make Energy Bars With 3 Healthy Ingredients

Make Energy Bars With 3 Healthy Ingredients

BuzzFeedfrom BuzzFeed

Try These Hong Kong-Style Egg Tarts And Try Not To Melt

Just absolutely stunningly beautiful.

Coconut Butter

Coconut Butter

Coconut Butter

BuzzFeedfrom BuzzFeed

30 Foods You'll Never Have To Buy Again

30 Foods You’ll Never Have To BuyAgain