When autocomplete results are available use up and down arrows to review and enter to select. Touch device users, explore by touch or with swipe gestures.
(2020-05) Kodeord ~ Hvis jeg sku skrive overskriften i morseskrift, ville det se sådan ud: -.- — -.. . — .-. -.. Og børnelogopædisk er der jo ikke ret meget sjovt ved dét. Så er der anderledes mere sjov og fut i den superinspirerende kodeordsaktivitet, som Anne-Marie Tange just har lagt op på FUAs facebookside. Jeg har heldigvis fået lov til at genblogge hendes indlæg, så det kommer her: Kort om aktiviteten: Denne aktivitet stiftede jeg bekendtskab med under min praktik i PPR i Herning. Ppr, Lockscreen, Blog, Blogging
Save
From
sprogkiosken.dk

Ppr

(2020-05) Kodeord ~ Hvis jeg sku skrive overskriften i morseskrift, ville det se sådan ud: -.- — -.. . — .-. -.. Og børnelogopædisk er der jo ikke ret meget sjovt ved dét. Så er der anderledes mere sjov og fut i den superinspirerende kodeordsaktivitet, som Anne-Marie Tange just har lagt op på FUAs facebookside. Jeg har heldigvis fået lov til at genblogge hendes indlæg, så det kommer her: Kort om aktiviteten: Denne aktivitet stiftede jeg bekendtskab med under min praktik i PPR i Herning.
sprogkiosken
sprogkiosken
17k followers

Comments