Explore Italian Lakes, Palace Hotel, and more!

Explore related topics

Le hall d’accueil représente l’image de votre entreprise. Son aménagement peut influencer, en bien ou en mal, l’opinion de vos collaborateurs et associés.

Lido Palace: the lobby is designed as a greenhouse overlooking the garden, and the light filtering through the windows marks the times of the day.it

Deco

Reception Desk Design Tobaco Hotel by / Lodz, Poland

cosmovitral jardin botanique sous une serre de vitraux 4   Cosmovitral un jardin botanique sous une serre de vitraux   vitrail plante photo ...

Cosmovitral un jardin botanique sous une serre de vitraux

Stunning Stained Glass 'Cosmovitral' Garden in Toluca, Mexico

Magnifique présentation - un mix autérité avec un côté décalé. office design in Sweden

Amazing-and-Cheerful-Pensions-Agency-Interior-Design-in-Sweden-interesting-living-room ;Com for Modern Architecture and Home Interior Design Ideas

love the ceiling!

A+ Samuel Delmas : Maison de la sécurité routière

Image 6 of 10 from gallery of Centre d'Examen du Permis / a+ samueldelmas. Photograph by Julien Lanoo

Banque accueil hôtel luxe                                                                                                                                                                                 Plus

Les plus belles banques d'accueil design - Bureaux Reception

When a client enters in your hotel, the first person he or she may greet is the receptionist or administrative assistant in the reception area. Front desk staff need to be able to not only welcome …

Aménagement de salle d'accueil par Cléram. #style #design #bureau #architecture #aménagement #workspace #interior #deco #decoration #poufs #office #bois #conception #fenetre #fauteuil #luminaire #entreprise #accueil #mobilier #luminaire #optimisation #attente #salle #reception #desk

Aménagement de salle d'accueil par Cléram. #style #design #bureau #architecture #aménagement #workspace #interior #deco #decoration #poufs #office #bois #conception #fenetre #fauteuil #luminaire #entreprise #accueil #mobilier #luminaire #optimisation #attente #salle #reception #desk

Airbnb

Les plus belles cuisines et cafétérias de bureaux du monde

Inside Airbnbs New San Francisco Headquarters

Cloisons de bureau PARETE NODOO by NODOO

View full picture gallery of Interior Design Antao Progetti Mian Seat In Commercial Headquarters, Fiorina, Republic Of San Marino

L'agence YAD initiative a récemment repensé le siège social du groupe “L’Atelier des Compagnons”, une entreprise de BTP installée au Nord de Paris, qui souhaite basculer dans l'ère du bâtiment numérique.  Les nouveaux bureaux, assez atypiques, reprennent les code

L'agence YAD initiative a récemment repensé le siège social du groupe “L’Atelier des Compagnons”, une entreprise de BTP installée au Nord de Paris, qui souhaite basculer dans l'ère du bâtiment numérique. Les nouveaux bureaux, assez atypiques, reprennent les code

Estar Móveis par SuperLimão Studio - Journal du Design

Estar Móveis par SuperLimão Studio

Modern and ingenious The Uncanny Honeycomb Inspired Estar Móveis Store in Brazil

Steelcase inaugure un partenariat sur les espaces de travail du VILLAGE by CA, un lieu emblématique, imaginé par le Crédit Agricole pour l’accueil et le développement des start-ups à Paris. Un projet qui a nécessité plus de 2 ans de travaux dans un immeuble de 8 étages, situé au 55 rue de la Boétie, à Paris, et qui peut accueillir jusqu’à 100 start-ups. Entièrement repensé et réaménagé, l’immeuble du Village est certifié HQ.

Open Collaboration Space with Large Living Wall

Plants on shelves and a simple communal table for eating and informal after work drinks

Ikea: il concept di una casa Hi-Tech con l'anima tutta green

Exa Design / INSPIRATION / www.exadesign.ca Design intérieur / Interior Design / Design corporatif / Office space / Commercial

Contrast between circulation & stationed space Clifford Chance Office by Space Matrix in Singapore

Multi-levelled surfaces of polished concrete, wood and white gravel mark out the different areas within this open-plan Tokyo office designed by Torafu Architects.

Multi-levelled surfaces of polished concrete, wood and white gravel mark out the different areas within this open-plan Tokyo office designed by Torafu Architects.

At a Former Northern California Airfield, EDG Gained Square Footage And An Air-Traffic Control Tower

At a Former Northern California Airfield, EDG Gained Square Footage And An Air-Traffic Control Tower

EDG Design transformed a Northern California Airfield into a creative campus. Love the gradient oak reception desk!

Pinterest
Search