Discover and save creative ideas

  More to explore:

  Watches

  Related Pins
  More
  More from this board

  De beste gratis apps voor kinderen

  App review: App voor Peuters

  Favoriete educatieve apps: leren programmeren

  22 Ways #Images go #Viral on #Pinterest Based on Lastest Proven Research

  Apps optimaal toepassen voor kinderen! - Saskia Beeldman

  7-12 Nederlandse taal: woorden herkennen. De app is goed om woorden te maken van letters.

  De app De app bestaat uit 26 voorleesverhalen over letters met daarnaast 26 zoekplaten waarin aanklikbare letters verstopt zitten. Boven de verhalen staan de letters die bij het verhaal horen. Daarbij zie je dan steeds de kleine letter en de hoofdletter. In de verhalen komen de letters van het verhaal nadrukkelijk naar voren. Zo lees je in Haast dat Joep een hark en een hengel wil kopen.

  De beste gratis apps voor kinderen

  Apps gratis of met korting downloaden?

  App Review - ABC en tellen Jigsaw puzzels - Saskia Beeldman

  Ron Ford, Leren Programmeren met Scratch (2013). Zou je niet graag je eigen computerprogramma’s willen maken? Met Scratch kan dat! In dit boek leer je hoe je met het programma Scratch je computer kunt laten doen wat jij wilt. Stap voor stap leer je hoe je een computerprogramma maakt, net zo makkelijk alsof je een blokkentoren bouwt. mmi.tudelft.nl/... sites.google.com/...

  In de app Bobo Zoeken draait alles om zoeken, kijken en verbanden leggen: zoekplaat, wat hoort bij elkaar, wat hoort er niet bij en zoek dezelfde. Voor peuters en kleuters.

  Een app maken: Wat komt er bij kijken?

  Apps voor kinderen over kerst om vast in kerstsfeer te komen.

  Leuke app voor de muzikale beleving van kinderen. Wat leert je kind van deze educatieve app: Wat muzieknoten zijn Hoe de muzieknoten klinken Verbeteren van muzikaal gehoor Duur van de noten... Lees verder op mijn website.

  De IQ-test app

  Top 10 Duurste Apps 2013

  Mediawijzer met apps!

  Mediawijzer met apps!

  Mediawijzer met apps!

  Mediawijzer met apps!

  Mediawijzer met apps!

  Pepi Doctor App - Kinder Arzt Spiel von Pepi Play

  Doel van dit boek is om ouders en hulpverleners houvast te bieden bij het begeleiden van kinderen en jongeren met autisme die games spelen naar een goede balans tussen het gamen en andere activiteiten en verantwoordelijkheden. Zij vinden in dit boek achtergrondinformatie, praktische adviezen en ervaringsverhalen.