Visit site
  • Maria Cecilia Camozzi B.

    Cliff May Residence. The Experimental Ranch is a great example of how a home can be revived to feel larger and brighter. Skylights and large expansive windows bring in natural light and illuminate the existing wood beams and rafters. The kitchen, living room, and dining room occupy a single, open space that acts as the focal point of the home.

  • Ore Inc.

    So open! #dining #room #interior #design

  • Sarita Rani

    Designed by architect Cliff May as his personal residence, the Ranch House is located in the Sullivan Canyon in LA. The goal was to reinstate the original open plan layout while preserving the integrity of May’s exposed wood beam and rafter structure. With its large ridge skylight, the great room acts as the focal point of the house, containing the main living space and kitchen. The interior space also features custom walnut cabinetry and polished concrete floors. experimental ranch

  • Dering Hall

    Marmol Radziner - Architect - Los Angeles - Mid-Century - Contemporary - Modern - Industrial - Rustic - Great Room - Glass Walls - Paneled Ceilings - Wood Furniture - Sleek - Upholstered Sofa - Wood - Lighting - Neutrals - Ceiling Lights - Dining Room

  • By Design Furniture

    Marmol Radziner Architecture, http://www.marmol-radziner.com/residential/experimental-ranch Los Angeles, California: Experimental Ranch House is located in the Sullivan Canyon area of Los Angeles. Completed in 1952, the house is a great example of mid-century modern. Rustic materials, yet thoroughly modern.

  • Kit Wray

    Dream house windows

Related Pins

Romanian Loft with a see-through floor

Good Things Come To Those That Wait...Greater Things Come To Those Who Get Off Their Ass And Do Anything To Make It Happen...

Open tread? Check! Minimal gauge plate steel? Check! Powder coated white? Check!

no puedo adorar más estos bucólicos rincones y esos enormes ventanales. LO QUIERO!!

El valor de una/s simple bombilla....utilizada/s con buen gusto...Pasture Project / Imbue Design

Eclectic seating // Dining room // Interior designer Marie Olsson Nylander

Le Méridien Istanbul Etiler—Presidential Suite Dining Table by LeMeridien Hotels and Resorts, via Flickr

Random Inspiration #51. i like the stark white with the dark wood perpendicular to the beam