David Closes | Intervención en la Iglesia del Convento de Sant Francesc, Santpedor

Convent de Sant Francesc remodeled by architect David Closes is a church located in Santpedor, Spain. Built between 1721 and 1729 by Franciscan priests the church was long abandoned and its convent.

the idea of a modern and traditional venue was inspired by the homes in this article. i love the mix. i think this mix will allow country, hipster, modern, rustic, etc. brides to all be happy

Glass and brick extension added to a London home. A large window wraps around one corner of this brickwork extension to a Victorian house in London by local office Cousins and Cousins (+ slideshow).

Convento de Sant-Francesc - by architect David Closes

Convent de Sant Francesc by David Closes in Santpedor, Catalonia. The church is all that remains of a Franciscan convent that spent over 150 years in ruin in the town of Santpedor. It has been converted into an auditorium by architect David Closes.

Habitat ‘67, Montreal

fuckyeahbrutalism: Habitat Montreal, Quebec, Canada, (Moshe Safdie) my favourite thing on the entire world. I saw tghis back then and thought this was our future.

La Casa Brutale - Une luxueuse maison construite dans une falaise - Joli Joli Design

La Casa Brutale - Une luxueuse maison construite dans une falaise

Live on the Edge with OPA's Casa Brutale Architect: OPA Open Platform for Architecture Project Year: 2015 Photographs: OPA Works

The revival of traditional Chinese Architecture, Wang Shu (2012 Pritzker), History Museum of Ningbo, China,

Wang Shu devient le premier architecte chinois lauréat du Prix Pritzker

Today, Wang Shu from Amateur Architecture Studio has been announced as the 2012 Pritzker Architecture Prize laureate.

Bagstage

I told my daughter that I may be getting her a purse for Christmas, do you think that she will like this one? Unique Purse-Shaped Building – Simone Handbag Museum in Seoul, South Korea. UAD Architects and Charlie Smith Design.

london photography gallery - Google Search

Irish architects O’Donnell + Tuomey extended a red brick warehouse in central London to provide a new home for The Photographers’ Gallery.

Ruina integrada.

Critical Round-Up: Stirling Prize 2013

2013 RIBA stirling prize winner - astley castle, warwickshire by witherford watson mann architects- designboom

Pinterest
Search