Explore Geometry Worksheets, Shapes Worksheets, and more!

Explore related topics

Visual Perceptual Activities: Form Constancy

Visual Perceptual Activities: Form Constancy

This activity assists children with form constancy; recognizing items and shapes. This activity has different shapes, sizes, and patterns which the individual has to match the shape with the appropriate color.

Telspel met cijfers, voorwerpen, ballen in de 5 structuur, dobbelstenen en streepjes.  Het kind legt de cijfers in de juiste volgorde. Daaronder legt het kind de voorwerpen bij het juiste cijfer. Daarna zijn de balletjes in de 5 structuur aan de beurt. Dan moeten de dobbelstenen worden opgeteld en deze worden onder het juiste cijfer gelegd. De streepjes zijn als laatste aan de beurt. De vraag is: het hoeveelste streepje is gekleurd?

Telspel met cijfers, voorwerpen, ballen in de 5 structuur, dobbelstenen en streepjes. Het kind legt de cijfers in de juiste volgorde. Daaronder legt het kind de voorwerpen bij het juiste cijfer. Daarna zijn de balletjes in de 5 structuur aan de beurt. Dan moeten de dobbelstenen worden opgeteld en deze worden onder het juiste cijfer gelegd. De streepjes zijn als laatste aan de beurt. De vraag is: het hoeveelste streepje is gekleurd?

Fejlesztés - Kiss Virág - Picasa Webalbumok

Fejlesztés - Kiss Virág - Picasa Webalbumok

**FREE** Shapes: All About Squares Worksheet. Learn all about the shape square in this math printable worksheet. Practice tracing, drawing, coloring pictures of squares, writing the number of sides and corners.

Pinterest
Search