love it

B - we could put this on the side and use the walkway to connect your office to the terrace! :) Paulo Mendes da Rocha - Pinacoteca do Estado Museum renovation, São Paulo

Afficher l'image d'origine

Pinacoteca do Estado, São Paulo, Brazil. Brazilian architect Paulo Mendes da Rocha is to be awarded the Golden Lion for lifetime achievement at the Venice Architecture Biennale later this month.

Visite de la nouvelle Fondation Prada - Milan

La Villa Cavrois renaît de ses cendres

The Granary / Pollard Thomas Edwards Architects

Gallery of The Granary / Pollard Thomas Edwards Architects - 4

Image 4 of 15 from gallery of The Granary / Pollard Thomas Edwards Architects. Photograph by PTE Architects

Le cabinet allemand Heinrich Böll Architect a réhabilité un ancien bâtiment industriel en un immense hall culturel pouvant accueillir spectacles, scènes et studios.

Steam Blower House / Heinrich Böll Architect

#PATTERNED #FLOOR #TILES #CONCRETE #WALLS AND #CEILING São Paulo Residence by Paulo Mendes da Rocha #interior #design

São Paulo Residence by Paulo Mendes da Rocha. Originally designed in it has been restored recently by the architect himself where concrete has been used to give the space a contemporary vibe.

Pinacoteca do Estado de São Paulo - Luz, São Paulo - Architects: Ramos de Azevedo e Domiziano Rossi; Restoration: Paulo Mendes da Rocha.

Former Pinacoteca of Sao Paulo. Renovated /Restaurated as State Art Museum Architect: Paulo Mendes da Rocha 1998

State Museum of São Paulo in São Paulo, Brazil, 1993, Paulo Mendes da Rocha, Architect -   Pritzker-prize winning architect Paulo Mendes da Rocha is known for bold simplicity and an innovative use of concrete and steel.

The Architecture of Museums Around the World

State Museum of São Paulo in São Paulo, Brazil, Paulo Mendes da Rocha, Architect - Pritzker-prize winning architect Paulo Mendes da Rocha is known for bold simplicity and an innovative use of concrete and steel.

.

Vertical park with climbing plants on steel frame. MFO Park, Oerlikon, Zurich, Switzerland by Burckhardt + Partner and Raderschall Landschaftsarchitekten AG

Courtesy of VAUMM

Urban Elevator and Pedestrian Bridge / VAUMM

Rennie Art Gallery and Offices / Walter Francl Architects with mgb (10) | mixed material, old and new, history and creation/making

Rennie Art Gallery and Offices / Walter Francl Architects with mgb

Pinterest
Search