Pinterest • The world’s catalog of ideas

Explore Zo, Als, and more!

Filiaalhouder Peter de Jong van C1000 Leiderdorp laadt bier uit. Op de achter grond staat een zeecontainer als tijdelijk magazijn. De Jong verwacht komende week zo'n duizend kratten per dag te verkopen

Zo trots als een pauw op onze groep. Leuke activiteit voor begin van het schooljaar. Alle leerlingen zorgen samen voor een mooie pauw met erbij geschreven waarom ze trots zijn op de klas/groep.

Deze is werkelijk zo een makkelijk receptje met weinig omkijken en in een mum van tijd klaar.

Trendy Goodiesfrom Trendy Goodies

Wijsheid 4 November 2014

http://media-cache-ak0.pinimg.com/originals/16/1b/88/161b88d459c1b0f17208e69d08e9fe52.jpg

Poster Batbunny A3 Poster BATbunny staat in elke hippe kinderkamer voor een meisje of een jongen. Ook leuk om kado te doen of om zelf te gebruiken! Zo creëer je een nieuwe look in niet veel tijd en met weinig geld. Ook verkrijgbaar als ansichtkaart. Ontwerp: Studio Inktvis.

#kwantum repin: Bank Royan > https://www.kwantum.nl/meubelen/banken/meubelen-banken-3-zitsbank-royan-1381990 @huisjemetspulletjes - Goodmorning💚 Zo blij!! Wij hadden al een bank van de @kwantum_nederland maar nu heeft mijn mannetje gister weer dezelfde bank opgehaald.

Soms zijn wij jaloers. Op onze kids die regelmatig een leuk briefje in de broodtrommel vinden. Zo nu en dan maken we daarom een grote-mensen-versie. In de hoop dat de hint wordt begrepen ;-). Veel plezier met deze vier nieuwe briefjes!

We hebben weer zo’n ontzettende toffe samenwerking gedaan, deze keer met Tirza van TirzaWorld, zij tekende de coole en eigenlijk wel heel knuffelige egeltjes voor ons (heel erg bedankt daarvoor!). Dit ontwerp hebben we ook laten drukken als kaartje en kun je binnenkort tegenkomen in Utrecht/Leeuwarden en omstreken in leuke koffietentjes, bij de kapper, in …