Visit site

Related Pins

Härlig uteplats för IKEA Livet Hemma. Styling: Johanna Bradford, Photo: Amelia Widell

Vi gav tre stylister uppdraget att inreda ett och samma uterum. Camilla Krishnaswamy inspirerades av ett stekhett Karibien med färgsprakande textiler och serien ÄPPLARÖ på den inglasade verandan. ÄPPLARÖ serien i massiv akacia har allt du behöver för att skapa en härlig loungekänsla eller matplats såväl ute som inne.

På MÄLARÖ bord ligger sommarens sådd i fröpåsar och väntar på att få komma i jorden. Frida Eklund Edman, Fridasfina, för Livet Hemma

I've had this black and white tile pattern in my house, in several areas, for the last 20 years. If you ever have to decide on flooring that you will love forever, this is it!

På sommaren vill vi ha alla nyanser av blått i badet! Och skön frotté finns i mängder att välja på. Nya favoriter är FRÄJEN handdukar i djupaste marinblå och dekorativt rutvävda ÅFJÄRDEN i morgondisigt ljusgrått, båda i 100% skön bomull.

SOCKER vattenkanna och VÄRDERA kaffekopp med fat på MÄLARÖ bord. Frida Eklund Edman, Fridasfina, för Livet Hemma

Svalkande isvatten fullproppat med grape, citron och mynta. Både gott och nyttigt! På LÄCKÖ stol står IKEA 365+ karaff med kork, IKEA 365+ vinglas och FRASERA whiskyglas. Kristin Lagerqvist, Krickelin för Livet Hemma

Vi gav tre stylister uppdraget att inreda ett och samma uterum. Först ut är Anna Mårselius och en romantisk stil med inslag av trä och industridetaljer. Utemöblerna ÄNGSÖ i svart i massiv laserad furu står emot både sommarens sköna solstrålar och uppfriskande regn.

KLASEN kolgrill med rullvagn, FALSTER bord och stolar, SOLMYS lyktor.