Pinterest • The world’s catalog of ideas

Explore Cel Voor, School Gestuurd, and more!

Pestkop niet van school gestuurd. Pestbriefje zegt: Nee, natuurlijk niet! Je moet de pester aansprakelijk stellen!

'Pestkop moet een probleem krijgen, niet de gepeste' Pestbriefje zegt: Weer iemand die zegt te weten wat je tegen pesten moet doen. Het zal wel voor het kind van een ander bedoeld zijn want dit doe je je eigen kind toch niet aan?

De waanzinnige aanpak van pesten. Petjes, armbandjes, liedjes, SoVa-trainingen en opvoedprogramma's. Ze zijn allemaal gericht op de mogelijke slachtoffers maar niet op de pester. Lees de gratis download, maar schrik niet!

Niet blijven zitten aan tafel, zindelijkheidstraining, wachten op een belangrijke gebeurtenis; wie heeft er niet mee te maken bij het opvoeden van kinderen.

Waar kunnen basisscholen terecht voor een cyber-pestprotocol? Opmerking van Pestbriefje... Alsjeblieft zeg, het gewone pestprotocol werkt al niet eens.

Deze site helpt je bij het vinden van een (Ortho)Pedagoog, K&J-Psycholoog, speltherapeut of andere kindertherapeut *. De site is bedoeld voor kinderen en jongeren die problemen hebben en daar hulp bij zoeken. En natuurlijk ook voor hun ouders die hulp zoeken bij de problemen van hun kind. Je vindt de volgende informatie:

Steenwijkercourant.nl | Steenwijk - Giethoorn - Vledder | Altijd actueel | Actueel