Sébastien B

Sébastien B

Sébastien B
More ideas from Sébastien
To make better use of space inside this small Tokyo flat, local studio FrontOfficeTokyo replaced almost all of the walls with multi-functional box units and a series of sliding partitions. The apartment, which measures 50 square metres, is located in the Akasaka neighbourhood of Tokyo. It was originally constructed in the 1970s and, like many apartments of its kind in the city, it was built wit..

To make better use of space inside this small Tokyo flat, local studio FrontOfficeTokyo replaced almost all of the walls with multi-functional box units and a series of sliding partitions. The apartment, which measures 50 square metres, is located in the Akasaka neighbourhood of Tokyo. It was originally constructed in the 1970s and, like many apartments of its kind in the city, it was built wit..

Mnb Design Studio refurbishes compact apartment in Hong Kong

Mnb Design Studio refurbishes compact apartment in Hong Kong

重厚感・深みのあるシンプルな外観の家・間取り(東京都世田谷)|狭小住宅・コンパクトハウス | 注文住宅なら建築設計事務所 フリーダムアーキテクツデザイン

重厚感・深みのあるシンプルな外観の家・間取り(東京都世田谷)|狭小住宅・コンパクトハウス | 注文住宅なら建築設計事務所 フリーダムアーキテクツデザイン

Gallery of House in Yamanashi / UENOA - 18

Gallery of House in Yamanashi / UENOA - 18

Gallery of Pillar Form - Beam Form / PERSIMMON HILLS Architects - 3

Gallery of Pillar Form - Beam Form / PERSIMMON HILLS Architects - 3

Gallery of MAMI House / NoArq - 4

Gallery of MAMI House / NoArq - 4

A skinny townhouse in the Taiwanese port city of Kaohsiung has been transformed into a brightly lit cafe and furniture store by local studio HAO Design

A skinny townhouse in the Taiwanese port city of Kaohsiung has been transformed into a brightly lit cafe and furniture store by local studio HAO Design