Quasimodo / Nr.11 Roeselare

Quasimodo / Nr.11 Roeselare

www.godzalhetulonen.be
Roeselare, Belgium / Wij zijn 2 kledingzaken in Roeselare. Voor meer info over ons surf naar: www.godzalhetulonen.be en www.nr11.be
Quasimodo / Nr.11 Roeselare
More ideas from Quasimodo / Nr.11
met als models of the day:  Stephanie Wannin en Marilyn Willemyns. Marilyn (links) draagt een jasje van Fornarina, een bloes van Maison Scotch en een broek van G-Star Raw. Stephanie (rechts) combineert een topje van Fornarina met een jasje en broek van G-Star.

met als models of the day: Stephanie Wannin en Marilyn Willemyns. Marilyn (links) draagt een jasje van Fornarina, een bloes van Maison Scotch en een broek van G-Star Raw. Stephanie (rechts) combineert een topje van Fornarina met een jasje en broek van G-Star.

met als models of the day:  Stephanie Wannin en Marilyn Willemyns. Stephanie (links) draagt een jasje en bloes van Fornarina en een broek van G-Star Raw. Marilyn (rechts) combineert een topje en pull van Fornarina met een broek van G-Star.

met als models of the day: Stephanie Wannin en Marilyn Willemyns. Stephanie (links) draagt een jasje en bloes van Fornarina en een broek van G-Star Raw. Marilyn (rechts) combineert een topje en pull van Fornarina met een broek van G-Star.

met als model of the day:  Sanne Derveaux. Een jeansvestje en t-shirt van Diesel, samen met een broek, schoenen en handtas van Guess.

met als model of the day: Sanne Derveaux. Een jeansvestje en t-shirt van Diesel, samen met een broek, schoenen en handtas van Guess.

met als model of the day:  Sanne Derveaux. Een gilet, topje, handtas en schoenen van Guess, gecombineerd met een joggjeans van Diesel.

met als model of the day: Sanne Derveaux. Een gilet, topje, handtas en schoenen van Guess, gecombineerd met een joggjeans van Diesel.

met als models of the day:  Anita Delvael en Bart Rosseel. Bart: Diesel Anita: Een kleedje van Denny Rose, gecombineerd met schoenen en een handtas van Guess.

met als models of the day: Anita Delvael en Bart Rosseel. Bart: Diesel Anita: Een kleedje van Denny Rose, gecombineerd met schoenen en een handtas van Guess.

met als models of the day:  Anita Delvael en Bart Rosseel. Bart: Diesel Anita: Een kleedje van Diesel, gecombineerd met schoenen en een handtas van Guess.

met als models of the day: Anita Delvael en Bart Rosseel. Bart: Diesel Anita: Een kleedje van Diesel, gecombineerd met schoenen en een handtas van Guess.

met als models of the day:  Anita Delvael en Bart Rosseel. Bart: Diesel Anita: Een t-shirt en jeansbroek van Diesel, een vestje van Denny Rose en een riem, portemonnee en schoenen van Guess.

met als models of the day: Anita Delvael en Bart Rosseel. Bart: Diesel Anita: Een t-shirt en jeansbroek van Diesel, een vestje van Denny Rose en een riem, portemonnee en schoenen van Guess.

met als model of the day:  Charline Vanneste. Outfit: Denny Rose Pumps: Guess

met als model of the day: Charline Vanneste.

met als model of the day:  Charline Vanneste. Outfit: G-Star

met als model of the day: Charline Vanneste. Outfit: G-Star