Pinterest • The world’s catalog of images

Recept za Krompir na starinski način. Za spremanje ovog jela neophodno je…

3

Pinned from

recepti.com

Recept za Ćufte od leblebija sa paprikom i karijem. Za spremanje ovog jela neophodno je pripremiti leblebije, papriku, kari, beli luk, so, peršun, brašno, sodu bikarbonu.

8

Ćufte od leblebija sa paprikom i karijem

recepti.com

Recept za Zdrave hamburgere. Za spremanje ovog jela neophodno je pripremiti patlidžan, luk, paradajz, peršun, maslinovo ulje, brašno, origano, so, biber.

4

Zdravi hamburgeri

recepti.com

Recept za Pikantne ćufte u sosu od paradajza. Za spremanje ovog jela neophodno je pripremiti mleveno meos, luk, papričice, slaninu, jaja, prezle, so, biber, peršun, paradajz.

3

Pikantne ćufte u sosu od paradajza

recepti.com

Recept za Svinjski vrat sa vrganjima i paprikama. Za spremanje ovog jela neophodno je pripremiti svinjski vrat, paprike, vrganje, so, začin, mleveni biber, vodu, mast.

3

Svinjski vrat sa vrganjima i paprikama

recepti.com

Recept za Pile na konzervi piva. Za spremanje ovog jela neophodno je pripremiti pile, pivo, začine, ulje.

3

Pile na konzervi piva

recepti.com

Recept za Piletina sa testeninom. Za spremanje ovog jela neophodno je pripremiti batake, brašno, ulje, začinsko bilje, so, biber, taranu, paradajz, peršun, luk, šargarepu.

2

Piletina sa testeninom

recepti.com

Recept za Đuveč iz rerne. Za spremanje ovog jela neophodno je pripremiti svinjsko meso, juneće meso, slaninu, papriku, boraniju, kukuruz, šargarepa, đumbir, šampinjoni, luk, krompir,paradajz, beli vino, biber, ulje.

2

Đuveč iz rerne

recepti.com

Recept za Musaku sa pečurkama. Za spremanje ovog jela neophodno je pripremiti krompir, pečurke, luk, pavlaku, jaja, so, biber, peršun, suvi biljni začin.

2

Musaka sa pečurkama

recepti.com

Recept za Šampinjoni sa pavlakom. Za spremanje ovog jela neophodno je pripremiti šampinjone, luk, šargarepu, so, ulje, pavlaku.

2

Šampinjoni sa pavlakom

recepti.com