Discover and save creative ideas
  Glavna jela
  286 Pins
  358 Followers

  Recept za Makaron lazanje. Za spremanje ovog jela neophodno je pripremiti svinjsko meso, makarone, paradajz, pavlaku, vodu, so, začin, kačkavalj.

  Makaron lazanje

  recepti.com

  Recept za Pile na konzervi piva. Za spremanje ovog jela neophodno je pripremiti pile, pivo, začine, ulje.

  Pile na konzervi piva

  recepti.com

  Recept za Mix od povrća. Za spremanje ovog jela neophodno je pripremiti paradajz, tikvice, papriku, šargarepu, luk, peršun, so, celer, biber, slaninu, rikota, prašak za pecivo.

  Pinned from
  recepti.com

  Recept za Džigericu u skrami. Za spremanje ovog jela neophodno je pripremiti džigericu, skramu, so, začin, biber, peršun.belo vino.

  Džigerica u skrami

  recepti.com

  Recept za Zdrave hamburgere. Za spremanje ovog jela neophodno je pripremiti patlidžan, luk, paradajz, peršun, maslinovo ulje, brašno, origano, so, biber.

  Zdravi hamburgeri

  recepti.com

  Recept za Šampinjoni sa pavlakom. Za spremanje ovog jela neophodno je pripremiti šampinjone, luk, šargarepu, so, ulje, pavlaku.

  Šampinjoni sa pavlakom

  recepti.com

  Recept za Kuvane ćufte. Za spremanje ovog jela neophodno je pripremiti rostiljsko meso, šargarepu, zapine, kari, kurkumu, bosiljak, biber.

  Kuvane ćufte

  recepti.com

  Recept za Punjene ćufte. Za spremanje ovog jela neophodno je pripremiti mleveno meso, pirinač, kačkavalj, začine, biber, kurkumu, so, ulje, hleb, majonez.

  Punjene ćufte

  recepti.com

  Recept za Njoke u paradajz sosu. Za spremanje ovog jela neophodno je pripremiti krompir, žumanca, bašno, so, paradajz, peršun, origano, paradajz pire, šunku.

  Pinned from
  recepti.com

  Recept za Pikantne ćufte u sosu od paradajza. Za spremanje ovog jela neophodno je pripremiti mleveno meos, luk, papričice, slaninu, jaja, prezle, so, biber, peršun, paradajz.

  Pikantne ćufte u sosu od paradajza

  recepti.com

  Recept za Ćufte od leblebija sa paprikom i karijem. Za spremanje ovog jela neophodno je pripremiti leblebije, papriku, kari, beli luk, so, peršun, brašno, sodu bikarbonu.

  Ćufte od leblebija sa paprikom i karijem

  recepti.com

  Recept za Gulaš sa taranom. Za spremanje ovog jela neophodno je pripremiti batake, luk, šargarepu, kečap, ulje, so, biber, tarana, peršun.

  Gulaš sa taranom

  recepti.com

  Recept za Pečen Jagnjeći But. Za spremanje ovog jela neophodno je pripremiti jagnjeći but, so, biber, beli luk, ruzmarin, ulje, limun.

  Pečen Jagnjeći But

  recepti.com

  Recept za Piletina u crvenom sosu. Za spremanje ovog jela neophodno je pripremiti pileće grudi, paradajz, papriku, luk, so, biber, majoran, bosiljak, brašno.

  Piletina u crvenom sosu

  recepti.com

  Recept za Vege ćufte sa sirom. Za spremanje ovog jela neophodno je pripremiti tikvice, šargarepu, krompir, luk, zelje, trapist, prezle, so, jaja, biber, maslinovo ulje.

  Vege ćufte sa sirom

  recepti.com

  Recept za Rolovana pileća prsa. Za spremanje ovog jela neophodno je pripremiti pileći file, kajmak, so, biber, ulje.

  Rolovana pileća prsa

  recepti.com

  Recept za Ćufte od mlevenog mesa sa sosom od bundeve. Za spremanje ovog jela neophodno je pripremiti mleveno meso, jaja, biber, luk, prezle, slaninu, maslinovo ulje, bundevu, nanu, soja sos.

  Ćufte od mlevenog mesa sa sosom od bundeve

  recepti.com

  Recept za Piletina u krem sosu od pečenih paprika. Za spremanje ovog jela neophodno je pripremiti pileće belo meso, papriku, praziluk, beli luk, peršun, pavlaku, ulje, pirinač.

  Piletina u krem sosu od pečenih paprika

  recepti.com

  Recept za Pasta alla arrabbiata. Za spremanje ovog jela neophodno je pripremiti testenina, paradazj, beli luk, papričice, sir, so, biber, bosiljak.

  Pasta alla arrabbiata

  recepti.com

  Recept za Gulaš od pileće džigerice. Za spremanje ovog jela neophodno je pripremiti luk, pileći džigericu, lovor, slatku papariku, kečap, biber, so, brašno, ulje, pileću supu.

  Gulaš od pileće džigerice

  recepti.com

  Recept za Piletinu u sosu od pavlake i krem supe od pečuraka. Za spremanje ovog jela neophodno je pripremiti batake, pavlaku, krem suspu, luk, peršun.

  Piletina u sosu od pavlake i krem supe od pečuraka

  recepti.com

  Gurmanske pljeskavice

  Pinned from
  recepti.com

  Paprike filovane heljdom (Vegan)

  Paprike filovane heljdom (Vegan)

  recepti.com

  Kupus sa flekicama

  Kupus sa flekicama

  recepti.com

  Softani pileći rolat sa povrćem

  Softani pileći rolat sa povrćem

  recepti.com