Glavna jela

296 Pins
500 Followers

Recept za Musaka sa testeninom. Za spremanje ovog jela neophodno je pripremiti testeninu, mleveno meso, luk, ulje, začin, origano, peršun, so, kečap, kačkavalj, jaja.

Musaka sa testeninom

recepti.com

Recept za Pikantna rebarca sa soja sosom. Za spremanje ovog jela neophodno je pripremiti svinjska rebra, soja sos, med, sirće, šećer, beli luk, kari, sodu bikarbonu, so.

Pikantna rebarca sa soja sosom

recepti.com

Recept za Đuveč iz rerne. Za spremanje ovog jela neophodno je pripremiti svinjsko meso, juneće meso, slaninu, papriku, boraniju, kukuruz, šargarepa, đumbir, šampinjoni, luk, krompir,paradajz, beli vino, biber, ulje.

Đuveč iz rerne

recepti.com

Recept za Musaku sa pečurkama. Za spremanje ovog jela neophodno je pripremiti krompir, pečurke, luk, pavlaku, jaja, so, biber, peršun, suvi biljni začin.

Musaka sa pečurkama

recepti.com

Recept za Zapečene palačinke sa mlevenim mesom. Za spremanje slane palačinke neophodno je pripremiti jaja, so, šećer, mleko, kiselu vodu, brašno, ulje, mleveno meso, ulje, so, jaja, jogurt.

Zapečene palačinke sa mlevenim mesom

recepti.com

Recept za Krmenadle na kajmaku. Za spremanje ovog jela neophodno je pripremiti svinjske krmenadle, pavlaku, jaja, luk, maslac, biber, mleko, so, biber, krompir.

Krmenadle na kajmaku

recepti.com

Recept za Pileće pletenice na krompiru. Za spremanje ovog jela neophodno je pripremiti pileći file, slaninu, senf, krompir, ulje, so, biber, začin.

Pileće pletenice na krompiru

recepti.com

Recept za Svinjski vrat sa vrganjima i paprikama. Za spremanje ovog jela neophodno je pripremiti svinjski vrat, paprike, vrganje, so, začin, mleveni biber, vodu, mast.

Svinjski vrat sa vrganjima i paprikama

recepti.com

Recept za Piletina sa testeninom. Za spremanje ovog jela neophodno je pripremiti batake, brašno, ulje, začinsko bilje, so, biber, taranu, paradajz, peršun, luk, šargarepu.

Piletina sa testeninom

recepti.com

Recept za Mesnati mix u pekaču. Za spremanje ovog jela neophodno je pripremiti meso, pileće batake, slaninu, krompir, šargarepu, luk, začin, vodu, paradajz, kačkavalj.

Mesnati mix u pekaču

recepti.com

Recept za Makaron lazanje. Za spremanje ovog jela neophodno je pripremiti svinjsko meso, makarone, paradajz, pavlaku, vodu, so, začin, kačkavalj.

Makaron lazanje

recepti.com

Recept za Pile na konzervi piva. Za spremanje ovog jela neophodno je pripremiti pile, pivo, začine, ulje.

Pile na konzervi piva

recepti.com

Recept za Mix od povrća. Za spremanje ovog jela neophodno je pripremiti paradajz, tikvice, papriku, šargarepu, luk, peršun, so, celer, biber, slaninu, rikota, prašak za pecivo.

Pinned from
recepti.com

Recept za Džigericu u skrami. Za spremanje ovog jela neophodno je pripremiti džigericu, skramu, so, začin, biber, peršun.belo vino.

Džigerica u skrami

recepti.com

Recept za Zdrave hamburgere. Za spremanje ovog jela neophodno je pripremiti patlidžan, luk, paradajz, peršun, maslinovo ulje, brašno, origano, so, biber.

Zdravi hamburgeri

recepti.com

Recept za Šampinjoni sa pavlakom. Za spremanje ovog jela neophodno je pripremiti šampinjone, luk, šargarepu, so, ulje, pavlaku.

Šampinjoni sa pavlakom

recepti.com

Recept za Kuvane ćufte. Za spremanje ovog jela neophodno je pripremiti rostiljsko meso, šargarepu, zapine, kari, kurkumu, bosiljak, biber.

Kuvane ćufte

recepti.com

Recept za Punjene ćufte. Za spremanje ovog jela neophodno je pripremiti mleveno meso, pirinač, kačkavalj, začine, biber, kurkumu, so, ulje, hleb, majonez.

Punjene ćufte

recepti.com

Recept za Njoke u paradajz sosu. Za spremanje ovog jela neophodno je pripremiti krompir, žumanca, bašno, so, paradajz, peršun, origano, paradajz pire, šunku.

Pinned from
recepti.com

Recept za Pikantne ćufte u sosu od paradajza. Za spremanje ovog jela neophodno je pripremiti mleveno meos, luk, papričice, slaninu, jaja, prezle, so, biber, peršun, paradajz.

Pikantne ćufte u sosu od paradajza

recepti.com

Recept za Ćufte od leblebija sa paprikom i karijem. Za spremanje ovog jela neophodno je pripremiti leblebije, papriku, kari, beli luk, so, peršun, brašno, sodu bikarbonu.

Ćufte od leblebija sa paprikom i karijem

recepti.com

Recept za Gulaš sa taranom. Za spremanje ovog jela neophodno je pripremiti batake, luk, šargarepu, kečap, ulje, so, biber, tarana, peršun.

Gulaš sa taranom

recepti.com

Recept za Pečen Jagnjeći But. Za spremanje ovog jela neophodno je pripremiti jagnjeći but, so, biber, beli luk, ruzmarin, ulje, limun.

Pečen Jagnjeći But

recepti.com

Recept za Piletina u crvenom sosu. Za spremanje ovog jela neophodno je pripremiti pileće grudi, paradajz, papriku, luk, so, biber, majoran, bosiljak, brašno.

Piletina u crvenom sosu

recepti.com

Recept za Vege ćufte sa sirom. Za spremanje ovog jela neophodno je pripremiti tikvice, šargarepu, krompir, luk, zelje, trapist, prezle, so, jaja, biber, maslinovo ulje.

Vege ćufte sa sirom

recepti.com