Meccanoid G15 KS is je persoonlijke robot vriend die je bouwt met behulp van de nieuwste Meccano onderdelen. Het is een geavanceerde, maar eenvoudig te gebruiken, open source Robotic Building platform. De meccanoid robot gebruikt zijn onboard "Mekka Brain" en spraakherkenning om duizenden zinnen te zeggen, moppen te vertellen, leuke weetjes te delen en spelletjes te spelen.

The Meccanoid KS is a "four-foot tall, programmable, walking, talking robot" for children.

Ozobot is een award winning robot op CES 205. Ozobot biedt kinderen en opvoeders een creatief platform om te leren en te spelen met robotica. Je kunt Ozobot programmeren om te bewegen, spelen en dansen door intuïtieve kleurcode patronen.

A pocket-sized robot with the ability to operate on physical and digital platforms, Ozobot melds the worlds of robotics and gaming into one,.

IBM Watson nu al in speelgoed CogniToys. De Amerikanse startup Elemental Path heeft hun dino speelkamerdaadje de toegang tot Watson gegeven waardoor: De dino zo goed als elke kennisvraag kan beantwoorden De dino pro-actief met het kind kan spelen (het speelgoed neemt het initiatief) Watson een beeld krijgt van de ontwikkeling van het kind en daarop kan sturen  Ouders het kind niet mee hoeven op te voeden

IBM Watson nu al in speelgoed

Een racewagen, een hond of een grijparm. Je bouwt het zelf met Tinkerbots. TinkerBots is een educatief speelgoed die het mogelijk maken voor...

This Incredible Robotic Building Set Is Like Lego Come to Life

Ontmoet IXI-play-een schattige robot maatje met grote zoete ogen gebouwd om de kindertijd ontwikkeling te ondersteunen. IXI-play is een geavanceerde robot uitgerust met gezichtsdetectie, kleur, en spraakherkenning-en hij is ontworpen om actief met je kind te werken.

ixi-play, a robot buddy for kids! Not only interactive, and can learn and grow with your kids, but is also a fantastic baby monitor. How perfect for the geek-parent!

Legio mindstorms 3 robot bouwpakket.   Lego Mindstorms EV3 maakt programmeerbare robots eenvoudiger dan ooit. De sofware om een robot te programmeren is bijgeleverd. Hierbij is ook aandacht voor het eenvoudig programmeren doordat bouwstenen die zijn toegevoegd automatisch worden herkend. De basis set die Lego aanbiedt is voorzien van 12 instructies voor verschillende robot modellen.

Legio mindstorms 3 robot bouwpakket. Lego Mindstorms EV3 maakt programmeerbare robots eenvoudiger dan ooit. De sofware om een robot te programmeren is bijgeleverd. Hierbij is ook aandacht voor het eenvoudig programmeren doordat bouwstenen die zijn toegevoegd automatisch worden herkend. De basis set die Lego aanbiedt is voorzien van 12 instructies voor verschillende robot modellen.

Pinterest
Search