SHIFT | Fairview Loft

This townhome came with the right bones and experienced owners. Working with the two young and successful Vancouver realtors, the team reconstructed the layout of this three story home to create a new open plan with an industrial modern vibe. Shift used real brick veneer to unify the spaces within the open concept and to add texture to an otherwise very modern space. Unique furniture choices and a bold use of contrast and simple décor, tied the space together. Photographer: Tracey Ayton
34 Pins587 Followers

Home Page - Shift Interiors Vancouver BC

Home Page - Shift Interiors Vancouver BC

Home Page - Shift Interiors Vancouver BC

Home Page - Shift Interiors Vancouver BC

Home Page - Shift Interiors Vancouver BC

Home Page - Shift Interiors Vancouver BC

Home Page - Shift Interiors Vancouver BC

Home Page - Shift Interiors Vancouver BC

Home Page - Shift Interiors Vancouver BC

Home Page - Shift Interiors Vancouver BC

Home Page - Shift Interiors Vancouver BC

Home Page - Shift Interiors Vancouver BC

Home Page - Shift Interiors Vancouver BC

Pinterest
Search