Back to the Garden - Photo 5 of 13

Of the facade, Maury says, “It doesn’t stick out like a sore thumb, but it’s definitely one of the cooler houses in our.

Back to the Garden - Photo 7 of 13

To revive the original architects’ vision, studioWTA restored a four-foot roof overhang above a wall of La Cantina sliders.

A Year of Careful Study Leads to a Thoughtful Renovation of a 1949 Eichler - Photo 8 of 11

Dwell - A Year of Careful Study Leads to a Thoughtful Renovation of a 1949 Eichler - Photo 8 of 11

A Year of Careful Study Leads to a Thoughtful Renovation of a 1949 Eichler - Dwell

A Year of Careful Study Leads to a Thoughtful Renovation of a 1949 Eichler - Dwell

An extraordinary modern living space converted for an artist by the renowned design consultancy Brinkworth

New Kid on the Block - Photo 2 of 11

By setting an Amsterdam house a few feet back from the street, Architects ensured the city’s planning department that the new construction would not block light to the surrounding structures.

Pinterest
Search