Az új fejlécem

Miről is szólhatna ez a kép, ha nem a megújulásról.
4 Pins8 Followers
A megújulás

A megújulás

Csomag kismamáknak

Csomag kismamáknak

Méregtelenítés    Mindhárom termék segíthet az emésztőrendszer méregtelenítésében azáltal, hogy az anyagcsere felgyorsításával meggyorsítja a káros anyagok kiürülését.

Méregtelenítés Mindhárom termék segíthet az emésztőrendszer méregtelenítésében azáltal, hogy az anyagcsere felgyorsításával meggyorsítja a káros anyagok kiürülését.

Mindig fiatal szív  A Super CoQ10 PLUS megfelelően biztosítja mindennapi CoQ10-igényünket, melyet a béta-karotin, az E-vitamin és a szelén jól ismert és egymással szinergikusan együttműködő antioxidáns hármasával egészítettünk ki.  Összetevőivel fokozhatjuk erőnlétünket, növelhetjük energiatartalékainkat, erősíthetjük szívünket és immunrendszerünket, továbbá hozzájárulhatunk fiatalságunk megőrzéséhez.

Mindig fiatal szív A Super CoQ10 PLUS megfelelően biztosítja mindennapi CoQ10-igényünket, melyet a béta-karotin, az E-vitamin és a szelén jól ismert és egymással szinergikusan együttműködő antioxidáns hármasával egészítettünk ki. Összetevőivel fokozhatjuk erőnlétünket, növelhetjük energiatartalékainkat, erősíthetjük szívünket és immunrendszerünket, továbbá hozzájárulhatunk fiatalságunk megőrzéséhez.

Pinterest
Search