Takashi Sugie
More ideas from Takashi
Light Shed by FT Architects. Architects designed studio for the back garden of a photographer's house. The interior space measures 4.5 by 7 metres with an open-plan studio and a toilet built into one corner. Plastic cladding covers a window on the west side of the building, while a large skylight is frosted glass. http://www.dezeen.com/2014/11/03/ft-architects-light-shed-corrugated-plastic-photography-studio-japan/

Light Shed by FT Architects. Architects designed studio for the back garden of a photographer's house. The interior space measures 4.5 by 7 metres with an open-plan studio and a toilet built into one corner. Plastic cladding covers a window on the west side of the building, while a large skylight is frosted glass. http://www.dezeen.com/2014/11/03/ft-architects-light-shed-corrugated-plastic-photography-studio-japan/