TEB Sh.A

9 followers
·
0 following
TEB Sh.A
More ideas from TEB Sh.A
Përjetoni një koncept unik te shërbimeve bankare i cili siguron që ju të perfitoni shërbime të privilegjuara bankare, të krijuara për të përmbushur kërkesat dhe nevojat tuaja. #TEB Private Banking Për ne, ju jeni prioritet!

Përjetoni një koncept unik te shërbimeve bankare i cili siguron që ju të perfitoni shërbime të privilegjuara bankare, të krijuara për të përmbushur kërkesat dhe nevojat tuaja. #TEB Private Banking Për ne, ju jeni prioritet!

Një rrogë në mendje! TEB ju ofron konsumatorëve shërbim të Mbitërheqjes në llogarinë e tyre rrjedhëse për t’i përmbushur nevojat financiare. Apliko për Mbitërheqje në Bankën TEB duke shfrytëzuar këtë shërbim me debit kartelë në të gjithë ATM-ët në Kosovë dhe jashtë vendit. #TEB, Bankë për një botë në lëvizje.

Një rrogë në mendje! TEB ju ofron konsumatorëve shërbim të Mbitërheqjes në llogarinë e tyre rrjedhëse për t’i përmbushur nevojat financiare. Apliko për Mbitërheqje në Bankën TEB duke shfrytëzuar këtë shërbim me debit kartelë në të gjithë ATM-ët në Kosovë dhe jashtë vendit. #TEB, Bankë për një botë në lëvizje.

Oferta më e re nga banka TEB për të gjithë punonjësit që pranojnë pagën kesh! #TEB Bankë për një botë në lëvizje.

Oferta më e re nga banka TEB për të gjithë punonjësit që pranojnë pagën kesh! #TEB Bankë për një botë në lëvizje.

5,000 GATI I KI! PA BASHKËHUAMARRËS, PA GARANTUES dhe PA KOLATERAL. Merr 5,000 Euro kredi dhe paguaj vetëm 74.20 Euro në muaj. 6.48% Norma vjetore e interesit 0.50% Shpenzimet administrative 6.83% Norma efektive e interesit TEB, Bankë për një botë në lëvizje

5,000 GATI I KI! PA BASHKËHUAMARRËS, PA GARANTUES dhe PA KOLATERAL. Merr 5,000 Euro kredi dhe paguaj vetëm 74.20 Euro në muaj. 6.48% Norma vjetore e interesit 0.50% Shpenzimet administrative 6.83% Norma efektive e interesit TEB, Bankë për një botë në lëvizje

Veç vet! PA BASHKËHUAMARRËS, PA GARANTUES dhe PA KOLATERAL. Merr 10,000 Euro kredi dhe paguaj vetëm 149 Euro në muaj. 6.48% Norma vjetore e interesit 0.50% Shpenzimet administrative 6.83% Norma efektive e interesit  Për një jetë më të mirë  TEB, Bankë për një botë në lëvizje

Veç vet! PA BASHKËHUAMARRËS, PA GARANTUES dhe PA KOLATERAL. Merr 10,000 Euro kredi dhe paguaj vetëm 149 Euro në muaj. 6.48% Norma vjetore e interesit 0.50% Shpenzimet administrative 6.83% Norma efektive e interesit Për një jetë më të mirë TEB, Bankë për një botë në lëvizje

Banka Teb mundëson financimin e shkollimit të nxënësve në Shkolla e Muzikës "Amadeus" Music School me 0% interes. Oferta vlen deri më 31 Dhjetor 2017

Banka Teb mundëson financimin e shkollimit të nxënësve në Shkolla e Muzikës "Amadeus" Music School me 0% interes. Oferta vlen deri më 31 Dhjetor 2017

Kalo rrogën n’TEB dhe përfito: -     2 Paga limit të mbitërheqjes me 0% shpenzime administrative, -     2 Paga limit të Kredit Kartelës -     1 vit falas mirëmbajtja e llogarisë rrjedhëse, -     1 vit falas mirëmbajtja e TEB Mobile dhe E-Banking -     0% komision për pagesat përmes TEB Mobile dhe E-banking -     Ofertë speciale për kredi me kushte preferenciale Oferta vlen deri më 30 Qershor 2017

Kalo rrogën n’TEB dhe përfito: - 2 Paga limit të mbitërheqjes me 0% shpenzime administrative, - 2 Paga limit të Kredit Kartelës - 1 vit falas mirëmbajtja e llogarisë rrjedhëse, - 1 vit falas mirëmbajtja e TEB Mobile dhe E-Banking - 0% komision për pagesat përmes TEB Mobile dhe E-banking - Ofertë speciale për kredi me kushte preferenciale Oferta vlen deri më 30 Qershor 2017

TEB Sh.A. konfirmohet Banka e Vitit 2016 nga “The Banker”  Për vitin e dytë me radhë revista prestigjioze britanike i jep vlerësimin TEB Sh.A. si Banka më e mirë në Kosovë.

TEB Sh.A. konfirmohet Banka e Vitit 2016 nga “The Banker” Për vitin e dytë me radhë revista prestigjioze britanike i jep vlerësimin TEB Sh.A. si Banka më e mirë në Kosovë.

Awards

Për të gjithë ju që dëshironi të bleni shtëpi apo banesë, banka TEB vjen me ofertën më të re për kredi hipotekare.  Merr kredi deri në 180 muaj me normë të interesit 5.88%, shpenzime administrative 1% dhe normë efektive 6.20%

Për të gjithë ju që dëshironi të bleni shtëpi apo banesë, banka TEB vjen me ofertën më të re për kredi hipotekare. Merr kredi deri në 180 muaj me normë të interesit 5.88%, shpenzime administrative 1% dhe normë efektive 6.20%

Përfaqësuesja e Kosovës në futboll ka zhvilluar stërvitjen e parë në Antalia, ku të shtunën më 12 nëntor do të përballet me kombëtaren e Turqisë në kuadër të kualifikimeve për botërorin, Rusia 2018. TEB Sh.A. është sponsor zyrtar I përfaqësueses së Kosovës në futboll.

Përfaqësuesja e Kosovës në futboll ka zhvilluar stërvitjen e parë në Antalia, ku të shtunën më 12 nëntor do të përballet me kombëtaren e Turqisë në kuadër të kualifikimeve për botërorin, Rusia 2018. TEB Sh.A. është sponsor zyrtar I përfaqësueses së Kosovës në futboll.

Dita ndërkombëtare e kursimeve

Dita ndërkombëtare e kursimeve

“Programi për Ndërmarrësi të femrave” i TEB SH.A merr çmim ndërkombëtar TEB SH.A ka fituar çmim ndërkombëtar nga Global Alliance for Women (GBA) - një konsorcium lider ndërkombëtar i institucioneve financiare dhe organizatave të tjera të interesuara për ndërtimin dhe zhvillimin e ndërmarrësisë së femrave në mbarë botën. Anëtaret e kësaj Aleance punojnë në rreth 135 vende për të ndërtuar programe gjithëpërfshirëse inovative, për të ju ofruar femrave qasje në kapital, edukim dhe trajnime.

“Programi për Ndërmarrësi të femrave” i TEB SH.A merr çmim ndërkombëtar TEB SH.A ka fituar çmim ndërkombëtar nga Global Alliance for Women (GBA) - një konsorcium lider ndërkombëtar i institucioneve financiare dhe organizatave të tjera të interesuara për ndërtimin dhe zhvillimin e ndërmarrësisë së femrave në mbarë botën. Anëtaret e kësaj Aleance punojnë në rreth 135 vende për të ndërtuar programe gjithëpërfshirëse inovative, për të ju ofruar femrave qasje në kapital, edukim dhe trajnime.

Ofertë e vaçantë nga banka TEB.  Merr kredi dhe fito deri në 100 EURO bonus në Starcard. Apliko tani dhe përfito nga kushtet speciale deri në 25000 EURO pa hipotekë dhe fillo pagesen e kredisë në vitin 2017. TEB, bankë për një botë në lëvizje.

Ofertë e vaçantë nga banka TEB. Merr kredi dhe fito deri në 100 EURO bonus në Starcard. Apliko tani dhe përfito nga kushtet speciale deri në 25000 EURO pa hipotekë dhe fillo pagesen e kredisë në vitin 2017. TEB, bankë për një botë në lëvizje.