Tehnomanija
Tehnomanija
Tehnomanija

Tehnomanija

Mesto gde se kupuje tehnika

More ideas from Tehnomanija

Predstavljamo Vam "ChatSim" karticu Dragi kupci, Tehnomanija ima nešto potpuno novo za Vas! Predstavljamo Vam "ChatSim" karticu. To je SIM kartica koja Vam po ceni od samo 2,299 dinara omogućava pristup svim chat aplikacijama tokom perioda od godinu dana! Uz pomoć nje, štedite i do 95% na protoku interneta.

Niš

Dragi kupci, Tehnomanija porodica raste! Veliko nam je zadovoljstvo da Vas obavestimo da će 17.9. biti otvorena Tehnomanija prodavnica u Nišu - nakon mnogo čekanja, i Vaših zahteva, Mesto gde se kupuje tehnika napokon stiže! Posetite nas u ulici Nikole Pašića broj 28, u četvrtak 17.9. i podelite sa nama ovo veliko otvaranje! Očekuju Vas neverovatne cene, prijatan ambijent, a biće i posebnih iznenađenja.

Nakon Strix Pro gaming slušalica i Strix R9 280 i GTX 780 grafičkih karti, Strix gaming serija dopunjena je sa još opreme da pruži sveobuhvatno rešenje koje izoštrava gamerski sluh i stavlja sve pod gamersku kontrolu. Ovo je set koji garantuje pobedu, koji ćete sigurno želeti!

Test: Android Jedan – Karbonn Sparkle-V Pristupačni telefon baziran na posebnoj softverskoj platfomi koju održava Google, nudi mnogo više nego što se na prvi pogled čini

Test: Teška elita – HP Elite x2 1011 G1 Hibridni prenosni 2-u-1 računar, namenjen zahtevnijim (i platežno sposobnijim) korisnicima

Kupili ste u Tehonomaniji nov televizor i treba Vam pomoć oko montaže na zid ili nosač, programiranja kanala, uputstva za upotrebu, instaliranja različitih aplikacija ili povezivanja sa drugim uređajima.

U maju u Beogradu! Konačno! Posle svetske premijere u Kini i Maleziji veliko nam je zadovoljstvo da Vas pozovemo na beogradsku premijeru Xiaomi mobilnog uređaja i MIUI korisničkog okruženja.

I ove godine u Hajatu, održava se treći po redu Braun maturski bal, pod pokroviteljstvom Tehnomanije i Brauna. Kao i svake godine Braun je spremio vredne nagrade za naše maturante. Pozivamo sve maturante da učestvuju u našoj nagradnoj igri i osvoje vredne nagrade. U nagradnoj igri mogu učestvovati i devojke i mladići. Potrebno je samo da se slikaju na našoj postavci u Hajatu i pozovu prijatelje da lajkuju njihove slike na Tehnomanija facebook stranici.