More ideas
the proposed 'library' is constructed using a mix of monochromatic polycarbonate and glazed panels, with a dominantly white marble interior.

the proposed 'library' is constructed using a mix of monochromatic polycarbonate and glazed panels, with a dominantly white marble interior.

AXO_DIA_Shanghai Hongqiao CBD Office Headquarters Building / LYCS Architecture

Gallery of Shanghai Hongqiao CBD Office Headquarters Building / LYCS Architecture - 13

Competition - Centro Neanderthal / Piloña, Spain | Modo Like & Repin. Noelito Flow. Noel songs. follow http://www.instagram.com/noelitoflow

Competition - Centro Neanderthal / Piloña, Spain | Modo Like & Repin. Noelito Flow. Noel songs. follow http://www.instagram.com/noelitoflow

n treating the design of the anticipated Student Center and the METU campus square together with their immediate surroundings, the fundamental decision taken for the project was to efface the boundary that would form between them.

n treating the design of the anticipated Student Center and the METU campus square together with their immediate surroundings, the fundamental decision taken for the project was to efface the boundary that would form between them.

Pinterest
Search